Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember hány évesen van elkésve az ismerkedéssel?
Na még jó, hogy nem ezaz oldal az alap....30 -tól kb. halál, nevetségesek vagytok.
Húzza le magát mindenki a wc-n...
Most komolyan 30 év?
Milyen világot élünk?
Milliónyi ember van 30 felett egyedülálló, és szeretne társat.
Kb. mintha ha 30 felett egy selejt lesz mindenki egy lúzer , egy vénember. Én sem ezt tapasztalom sem a munkahelyemen se sehol másol, hogy 30 után vége.
27 évesen szakítottam a barátommal mert egy kretén lett.
Nem hinném, hogy ezt fel kellene adnom 30 évesen nem is érzem úgy.
10-en 20-on, 30-akárhány évesen is van ugyanannyi selejt, elhízott, ronda fejű, izomtalan, daagadt sovány ember , nem korfüggő.
Én nem akarok gyereket, és házasság sem létfontosságú, de gyereket semmiképp, a világon semmivel nem vagyok elkésve.
Ugyanannyi az esélyem 30-asként párt találni mint 20-asként...semmivel nem könnyebb és nem nehezebb.
Gyereket nem akaork így semmi nem is sürget...
"Most komolyan 30 év?"
Ha 0-30-ig nem kellettel a noknek, es szuz vagy, valszeg olyan lesz a 30-80 is......
40F incel
Még csak az sem kell, hogy teljesen sikertelen legyél 30-ig.
Hol ismerkedsz? Munkahely nem biztos, hogy opció. A baráti köröd - ha lehet egyáltalán olyanról beszélni, mert mondjuk pár (ráadásul azonos nemű) ember nem az - egyre inkább foglaltakból, házasságra, családalapításra készülőkből áll. Amúgy is elég meredek lenne "végigmenni" többeken és nekik a valakijükön... Ugyanez igaz a hobbihoz köthető társaságra, már ha van társasan űzendő hobbid. Ha nincs, csak emiatt magadra erőltetni valamit? Miközben amúgy a hátad közepére se' hiányzik egy újabb hobbi? Marad a net. Hát... ahhoz meg sok szerencsét...
És sok szerencsét ahhoz is, hogy ha véletlenül mégis megismersz valakit, olyat, akivel kölcsönös a vonzalom, megvan a lelki-szellemi összhang, korban is passzol, nem is lakik 200 km-re, nagyjából egyezik az értékrendetek, az elérni kívánt céljaitok és az általatok preferált életstílus, meg még számos ezekhez hasonló lényeges dolog, ne legyen foglalt... Találkoztam olyannal, aki lehetett volna "az én emberem" és fordítva. 2 éve, hogy először, ekkor már én is és ő is 30-asok voltunk. Egyetlen probléma volt csupán: kb. 10 évvel a mi találkozásunk előtt, huszonévesen ő már találkozott a házastársával... De persze, 30 fölött sincs semmi probléma, ugyanolyanok a lehetőségek...
12-es: 21 éves koromban lett életem első és máig utolsó barátnője. 3 évig tartott a dolog, ő volt számomra mindenben az első. Első csók, szex, és párkapcsolat.
Év végén betöltöm a 30-at. 3 éve nem volt közöm semmilyen téren nőhöz. Se csók, se kavarás, se alkalmi szex, egyéjszakás, se egy randi, se egy ismerkedős beszélgetés.
Esélytelen innéttől kezdve a dolog, szóval kár áltatnom magam, hogy van még esélyem.
Al egjobb éveimben, amikor még viszonylag jól néztem ki sem érdekeltem a nőket, láthatatlan voltam, akkor most mitől lenne ez hirtelen másképp? Kopaszodom mint az állat, úgy nézek ki emiatt mintha 40 lennék. Nem fogom érdekelni végképp a saját korosztályom, a fiatalabbakat meg aztán még úgyse.
Ez ennyi volt, legalább nem szüzen halok meg...
"ennyi volt, legalább nem szüzen halok meg..."
Hat figyi, ez is valami.....
40F incel
Nagyon sok múlik az ember felfogásán, hozzáállásán, talpraesettségén, kommunikációs és egyéb szociális készségein, de főleg az alkalmazkodóképességen.
30 felett alaposan megváltozik az ember környezete, életmódja. Véget érnek az iskolák, elkezdenek kikopni a barátok és a bulik az ember életéből. Egyre több barát és rokonnak van gyereke és azzal járó anyagi és időbeli kötöttségei. Még ha te nem is akarsz gyereket és tegyük fel, hogy ők sem piszkálnak vele, hogy miért nem, mikor lesz már, akkor is kihat a társasági életedre. Egyre központibb szerepet kap az életedben a munka, pénz keresés. Egyre nehezebb új barátokat találni. Kondíciótól és életmódtól függően 30 felett, jobb esetben inkább 40-50 felé már az egészségi állapota, állóképessége, kényelmetlenség tűrő hajlandósága is kezd megkopni az embernek. Egyre több megszokása, beidegződése, rigolyája alakul ki, amikből egyre kevésbé hajlandó más valaki miatt engedni, egyre rugalmatlanabbá válik az ember.
Van aki ezeket képes jobban kezelni, aktívan tesz érte, hogy minél kevésbé érintse hátrányosan az életét, de még így is tud kihívást és nehézségeket jelenteni. Aki meg nem, vagy nem jól tesz érte, hogy a fokozódó hátrányos hatásokat ellensúlyozza, az még inkább ki lesz szolgáltatva a körülményeinek.
És akkor ott vannak a mindenféle pszichés traumák, lelki sebek, csalódások, kognitív torzítások, előítéletek, prekoncepciók, tanult tehetetlenség és egyéb vélemények és tévképzetek. 30 felett már csak az évek száma alapján is 2-3x annyi mindenen ment keresztül az ember, mint jóval fiatalabban, amik jóval több nyomot hagynak a lelkén, elméjén is. De hívhatjuk népszerűen csak "csomag"-nak is.
Van aki ezen a téren is szerencsésebb, dolgozik rajta, hogy ledolgozza, megoldja, amit lehet. Van aki eredményt is ér el, más meg még ha dolgozik is rajta, akkor sem feltétlenül halad vele olyan jól.
Mindenféle akadályra igaz persze, hogy fiatalabban ugyanúgy előfordulhatnak az életben. Jelentős részben szerencse (spirituálisabbak számára sors) kérdése is. De minél több idő telik el az ember életéből, annál több féle tényező hatásainak van kitéve és több minden halmozódik fel az idő előre haladtával.
Lekésve nem feltétlenül vagy semmiről. De minden elveszített idő hiányozhat majd egyszer utólag, amikor ráébredsz, hogy miért is érzed kevésnek. De akkor már késő lesz változtatni. Szokták tanácsolni, hogy beszélgess idős emberekkel és figyeld meg, hogy vajon azokat a dolgokat bánják inkább, amiket kipróbáltak, megéltek, belevágtak, vagy azokat, amiket kihagytak, féltek meglépni?
Az sokat segít, hogy nem akarsz gyereket. Ez a legfőbb biológiai korlát, amiről könnyű lehet lekésni. Főleg azoknak, akik sokáig halogatják, "ráérünk még", aztán meg későn derül ki, hogy már nem olyan könnyű, ilyen-olyan komplikációk és akadályok vannak, egyre küzdelmesebb és szenvedősebb. Sok mindent megúszol vele, hogy téged ez nem érint.
Reméljük, hogy nem is fogsz senki olyannal találkozni majd, aki miatt ez a vágyad kialakul majd - vagy ha mégis, akkor legalább még időben történjen meg, mert különben szívás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!