Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy van kémia két ember között?
Bámulni önmagában csak annyit jelent hogy az illető kinézetre megfelel a másik igényeinek.
A kémia akkor érzékelhető ha pillanatok alatt kialakul a másik a iránt a szimpátia sokszor nem tudni miért talán azért mert a másik viselkedése, kinézete, gondolkodása munkamorálja, vagy akármi lenyűgözi a másikat azonos időben.
Nekem legutóbb munka közben alakult ki ilyen: megláttuk egymást, egyből megtaláltuk a közös hangot, flörtöltem vele, ő megfogta "véletlenül" nem látványosan a kézfejemet, én röviden, de határozottan megsimogattam a hátát. Ezeket úgy, hogy közben ő is munkában volt.
Ezt érezni kell és vagy kialakul vagy nem.
30/F
Szerintem a kémiát nem erre értik, így ezt nem lehet érezni szerintem.
Amit lehet, arra meg én nem ezt a kifejezést használnám, hanem inkább a vonzalmat talán.
Ezt most kimásoltam egy régebbi kérdésből, mert szerintem zseniális válasz!
"Szerintem ennek is van több "fajtája".
Kémia igen lehet egy nagyon erős szexuális vonzalom, amikor nem tudod megmagyarázni, de eszméletlenül kívánod.
Kémia lehet az (is, és ezek akár így vegyítve-szerintem) amikor valakivel (akihez egyébként vonzódsz) nagyon jól megvan az összhang, úgy tudtok beszélgetni mintha ezer éve ismernétek egymást, ha együtt vagytok az idő csak suhan, nagyon jól működtök együtt emberileg.
Sőt, akár (szerintem, megint csak hangsúlyozom) akár olyanok közt is lehet akik nem is ismerik egymást személyesen. Mondjuk látsz valakit rendszeresen, látásból ismeritek egymást, van mondjuk szemezés ilyesmi, és nem tudod megmagyarázni, de egyszerűen nem tudod nem nézni, mindig egymásba botlotok stb.
Sőt, az az érdekes még hogy sokszor olyan ember iránt is érezhetjük aki pl külsőre abszolút nem az esetünk, vagy elsőre nem is annyira jön be, de van benne mégis valami, annyira annnyira megfog, hogy legszívesebben letámadnád:D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!