Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon nem normális, vagy ez még ok is lehet akár?
Megismertem egy pasit, társkeresőn, kiderült, csak pár utca választ el minket, már csak ezért is érdekes volt, h esetleg új ismerős ilyesmi.
Megittunk egy kávét, meghívott és másnap volt a szülinapja, kiderült véletlen, és hogy ne legyek rossz, belementem abba, hogy feljöjjön hozzam egy süteményre, nem akartam visszautasítani mert úgy éreztem h ez kissé durva lenne es gondoltam nem halok bele, van sütim a fagyasztóba stb hadd legyek “úrinő”
Feljött és nagyon jól beszélgettünk, kávéztunk es mondtam h lassan mennem kell mert dolgom van de nem dobtam ki, nem voltam paraszt, ő is mondta h köszön mindent es megy es elment minden szép es jó.
Utána elkezdett irkalni percenkent 10 smst, megmosolyogtam gondoltam ennyi.
Aztan azt mondtam neki h mar kimentem a házból h lassa foglalt vagyok.
De még otthon voltam.
Rá egy órára hallom h csengetnek es bekiabal az ajtón a postanyíláson h otthon vagy?
Ezek szerint lehet lesett es latta h nem mentem el.
Gondolta elka
Beteg. Tele van ilyenekkel a tásker 40 körüliekkel is!
Nem egyről a rengeteg cset alatt mással a videocset alatt derul hogy mentálisan tikkesek. Zaklatók. Esetleg a gyerekük is vagy el van tiltva vagy elmenekültek tőlük.
Máskor ne adj ki lakcimet meg semmit csak ismerkedj csetelj hosszant nyilvanis helyeken találkozz néha mondj nemeket mit reagál stb
Majd amikor beveri az ajtot mert nem nyitod ki merthát ő csak ilyen baráságos, mert ott olyanok az emberek, akkor megnézném a fejed.:)
Vagy kifüstöl mint ürgét a lyukból bedob vmi gránátot:)
Mivel az nem tünt fel hogy a saját otthonodban se vagy biztonságban már, de felfog tűnni, mert tenni fog róla.
Most mar ma 250 smst írt
Most penzt ajanlt ezer eurót
Sosincs vége
Nemsokára meg benzinnel locsol körbe.
Rendőrség legyen gyorshíváson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!