Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen semmi sem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen semmi sem jön össze. Ki, hogyan talált ebből kiutat?

Figyelt kérdés

Véget ért a kapcsolatom a barátnőmmel, azóta azonban semmi sikerem nem volt nők terén. Egyszerűen levegőnek érzem magam. Nem tudom, ennyire ronda lennék? Akkor fordul ilyen elő csak? Azt nem várom el, hogy kopogtassanak az ajtómon, de ha én teszem sincs benne sok köszönet. Nagy baráti társaságom nincs akikkel tudnék járni ide-oda. Teljes patthelyzet. Ha csak itthon ülök teljesen depressziós vagyok, már el-elmegyek inkább egyedül más városokba csak úgy, mert az legalább kikapcsol valamelyest.

De nem is nagyon van kinél próbálkozzak, még Facebookon sem, (ami tudom amúgy sem a legjobb ötlet) nemhogy élőben.

A kinézetemen már változtatni sem tudok, max annyit, hogy többet edzek, de az sem rövid idő míg látványosan izmos leszek.

26/F

júl. 10. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Véget ért a kapcsolatom a barátnőmmel, azóta azonban semmi sikerem nem volt nők terén."

Hát, akkor találj ki valamit, ezt csak te tudod. Mivel volt már barátnőd ezért nem vagy incel, szóval valamin változtatni kell, de hogy min, azt csak te tudod.

júl. 10. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Itt ismerkedj
júl. 11. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!