Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért engem fogott ki mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem fogott ki mikor hót gáz vagyok?

Figyelt kérdés

Félre ne értsétek nem vagyok szerelmes és nem is gondolok ebbe több mint ami, de 1 dolog lenyomja az önértékelésem.

Szerető vagyok és ertetlenkedve állok azelőtt h miért pont engem fogott ki, nem érdekelne ha a felesége is olyan nyomi lenne mint én de h nem az így eléggé nyomorultul érzem magam

Én:nincs sok pénzem, nem értek semmihez, bántalmazo családból jöttem, nem vagyok család centrikus, nem vezetek kocsit nem nézek ki jól, nem tudok főzni

Felesege:jól keres jól néz ki jókat főz van 1 csomó hobbija csaladcentrikus

Szóval megtehetné h normálisabb szeretonek valót keresett volna erre beéri velem, pedig q korábbi barátnői is különbek voltak nálam

júl. 9. 19:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
* csak kedveltem őket mint embert, haverilag, ebben az esetben nem szeretőségről van szó. Lehet hogy téged is valamiért kedvel.
júl. 10. 11:00
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Az első mondatod alapján tenyleg az vagy. Valami herbi videos bzin szocializalodott buta nő!
júl. 24. 18:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Van lyuk a lábad között, meg van két csöcsöd, és még bekapni is hajlandó vagy, ez számít.
júl. 24. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!