Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért engem fogott ki mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem fogott ki mikor hót gáz vagyok?

Figyelt kérdés

Félre ne értsétek nem vagyok szerelmes és nem is gondolok ebbe több mint ami, de 1 dolog lenyomja az önértékelésem.

Szerető vagyok és ertetlenkedve állok azelőtt h miért pont engem fogott ki, nem érdekelne ha a felesége is olyan nyomi lenne mint én de h nem az így eléggé nyomorultul érzem magam

Én:nincs sok pénzem, nem értek semmihez, bántalmazo családból jöttem, nem vagyok család centrikus, nem vezetek kocsit nem nézek ki jól, nem tudok főzni

Felesege:jól keres jól néz ki jókat főz van 1 csomó hobbija csaladcentrikus

Szóval megtehetné h normálisabb szeretonek valót keresett volna erre beéri velem, pedig q korábbi barátnői is különbek voltak nálam

júl. 9. 19:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
A felsorolt negatív tulajdonságaid semmit nem számítanak egy szeretőnél,ettől még dugásra simán jó lehetsz. Több meg úgysem lesz ebből soha a büdös életbe se.
júl. 9. 19:40
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

lehet hogy pont ez kell neki hogy nem vagy elszállva magadtól!

a hozzád hasonló nő főnyeremény csak szólok mert nem vagy nagyképű és ezt mi férfiak szeretjük!

júl. 9. 19:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem érdekli hogy főzöl.

Ágyban jó vagy ,ez számít neki csak.

júl. 9. 19:53
 4/23 retektorta ***** válasza:
58%
Kettes megmondta a tutit. Ha rád un a pasi, akkor szólj, átveszlek.
júl. 9. 19:55
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Téged lehet a legkonnyebben etetni meg belevinni ebbe mivel ugyse lesz senkid soha es beéred ennyivel is.

Azért sikeresebb nök mar feladnák neki a leckét de nyilván energiát se akar beletenni vmi kapós nőbe.

júl. 9. 20:27
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire nézel ki?
júl. 9. 21:08
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki! Én is hasonló pozícióra pályázom, némileg a tieidhez hasonló adottságokkal, de szóba sem jövök, még arra sem. Már 1 éve ácsingózom hiába.
júl. 9. 21:08
 8/23 anonim ***** válasza:
7 miért nem találsz? Állítólag kevés az ágyban ügyes férfi.
júl. 9. 21:29
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen jellegű kapcsolatban teljesen mindegy,elvégre nem klasszikus pàrkapcsolatról beszélünk, mindössze szexpajtiról, akit levesz a polcról,ha éppen úgy tartja kedve...

Otthon mossàk a gatyàit,ő meg boldogan eszi az ebédet,füvet nyír,meccset néz pàr burzsoá haverral, miközben jókat röhög magàban, hogy meg van értem veszve ez a Zs kategóriàs làny... és milyen szép,mikor kezelésbe vesz...

júl. 9. 21:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ez a férfi nem tudom, milyen az ágyban, sajnos így nincs lehetőségem tesztelni. De hogy jön ez ide? A kérdezőéhez hasonló adottságok miatt nem sikerül, és mert itt is bőven jobb nálam a feleség.
júl. 9. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!