Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az itteni felhasználók szerint ha valakin 5 - 10 kg plusz van és így pici pocak, pici husi van a nőn vagy pasin akkor máris dagadt és abszolút nem vonzó, ugyanis ha ez így van akkor kb 100 ból 30 ember lenne kapcsolatban?
Hihetetlen súly nácik vannak itt úgy érzem egy 175 cm ember ha 80 kg körüli és így pici pocak van, kicsi husi, pici apatest, az már kövér vagy ha egy lány 165 cmhez 70 kg akkor máris dagadt csaj, pedig csak cicis picit húsis és így már nem is vonzó...
Ha ez így lenne akkor kb. alig lennének kapcsolatban.. nézzük meg utcán is 10 embertől kb 3 - 4 aki így vékony vagy sportos
Az én megfigyelésem szerint inkább 75-80 kg-tól kezdődik a baj, átlag női magasságnál.
Mindenesetre nem 60 kilós nőket szoktak itt lekövérezni, ez egy gyakran megjelenő hazugság, nem is láttam ilyen beszólást sem még
Eleve a nőies alkat tetszik. Nagy segg, nagy mellek.Nekem nem kell a popsi, az szép egy tinilányon, mutatós, meg minden. Bogarásszanak rajta a tini fiúk. Egy nőnek legyen segge. Ha rámarkolok, ne a csontot érezzem, hanem a puha párnás feneket.
A napokban voltam strandon, alig volt 40-es bögyös-faros nőies nő, akinek szép volt az arca. Úgy néztek ki a korombeli nők, mint valami éhezők viadala. A fiatalkák is vagy gebék voltak, vagy ha volt is rendes cici, a fenekük mint a vasalódeszka. Egy jó combos kiscsajt se láttam.
Szerintem ez függ az ember személyiségétől is. Lehet az ember túlsúlyos is, a személyisége, kisugárzása miatt még lehet vonzó. (Jelenleg is egy ilyen férfi tetszik nekem.)
Illetve lehetsz akármilyen jóképű, lehet akármilyen kocka hasad, ha egy bunkó tahó vagy. (Az ex-barátom ilyen volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!