Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kornàl kezdik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kornàl kezdik el érezni a nők hogy már nem olyan kelendőek a férfiaknál vagy még a 80 éves nők után is futnak a férfiak?

Figyelt kérdés
júl. 8. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Én még nem érzem 52 vagyok 😂
júl. 8. 18:27
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Az nem kor függvénye, ki után meddig futnak. Pl. nekem gyerekem van, úgyhogy már nincs érdeklődés, szóval ez összetettebb kérdés, kiért és kik futnak.
júl. 8. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Apam 72 evesen hazasodott meg egy 69 eves novel.

Egyeb kerdes?

júl. 8. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

A 20 éves se az ha dobják csalják ghostolnak. Es a legtobb pasi márpedig ezt csinálja. Miert nincs nagy ő husz éves korban vajon.

Nem korfüggvénye.

júl. 8. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Mindig saját magunk szintjéhez kell tenni a mércét és találhatunk társat akárhány évesek vagyunk.
júl. 8. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem 50 után is kelendő leszek.

Most is az vagyok, huszonéveseknek is pedig 42 múltam . Nem hiszem hogy 8 év alatt annyit csúnyulnék.

Most mindenféle korosztály próbálkozik nálam.

Jobban mint 20 éves koromban.

júl. 8. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden korban kelendőek, amíg a koruknak megfelelően normálisan néznek ki. Tehát aki 50, nem kell a 20 éveseknél szebbnek lennie, elég, ha az 50-esek között jónak számít és kelendő lesz.
júl. 8. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

A természetes - smink és gondosan megtervezett outfit mentes -szépségem úgy 40 éves koromig működött.

Azóta az van, hogy, ha felteszem az álcát, akkor igen, ha nem, nem.

júl. 8. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is sminkelek, a hajamat sem festem mégis többen próbálkoznak nálam mint fiatal koromban.

Nem kell nekem semmilyen álca.

Mondjuk normális testtartásom van, kerek fenekem, vékony derekam és az arcom sincs lerobbanva.

Nem iszom alkoholt sem és nem is cigizek. Sok korombeli(42) már egybe derékkal van, lapos fenékkel.

És az arcbőr is visszaadja ha roncsolod a szervezeted.

júl. 8. 20:26
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
20 évesek se kelendők, különben fèrjnél lennének.
júl. 8. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!