Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik miért tűnnek el szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért tűnnek el szó nélkül?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet annyit írni, hogy bocs, nem fog menni?

(Csak hogy ne legyen szétoffolva a másik szent kérdés, ide lehet írni.)

júl. 8. 11:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ja, nem tudtam, hogy csak a nőkről lehet itt rinyálni...

De anno volt ilyen tapasztalatom, nem egy.

Csak éppen ez a palik esetében nem úgy néz ki, hogy nem ír vissza azon a szájbaba$zott társkeresőn.

Hanem ömleng a neten, még eljut a dolog 1-2 találkozóig is (vagy több), aztán egy nap mintha sose lett volna...

júl. 8. 12:11
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

Ugyanazért amiért a nők is ezt csinálják.

Van egy másik aki jobb paraméterekkel rendelkezik, nagyobb a melle, kerekebb a segge, vékonyabb a dereka, szélesebb a csípője, hosszabbak a lábai, szebb az arca, haja, szeme, vastagabb a szája stb.

Érzelmileg jobban meg fog minket a másik lány, jobban lehet vele beszélgetni, szimpatikusabb, mert sok közös téma van vele, a szex témát is tabuk nélkül lehet vele boncolgatni, nem riad vissza a szájbaélvezéstől, az análtól, a különböző szexuális segédeszközöktől, bevallalós kis rbanc a szexben is, érzelmileg is totál oké....szóval ezért.

Mert társkeresőn az ember mindig a jobbat és jobbat keresi, tehát megtalált téged, jó voltál, meg bejöttél neki, de kevés vagy ahhoz, hogy akarjon is tőled valamit, és a pasi tovább kereset és talált is, nem téged, MÁST.

Szóval egy mondatba összeaűrítve.

Azért csinálja ezt, amiért a nők is.

A nők is azért tűnnek el, mert találtak jobbat...

Tudom nehéz felfogni, meg sérti a női egodat, hogy te E/1-személyben te, szerelmet vallasz egy férfinak, és tudom, az egod nem tudja lenyelni, megrágni, hogy mi az, hogy ezt nem értékeli a pasi, miért nem hever a lábaim előtt, miért nem halmoz el, miért nem epekedik utánam, miért nem akar tőlem semmit, hogy képzeli, a kis mocsok....vedd lejjebb azt az óriási egodat te kis nyomorult, gömböc barátom, és fogadd el, hogy kevés vagy, mint repülőgépben a kézifék.

Ennyi. F

júl. 8. 12:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem ártott volna a kommenteket is elolvasni...

Nem aktuális, nem érint, leírtam, miért írtam ki a kérdést.

Szó szoros értelmében velem 1x történt meg, 19(!!!) éves koromban.

Nem részletezem.

Évek múltán előkerült az emberke, többször is, de már nem tudtam (nem akartam) vele mit kezdeni.

30+ vagyok, családom van, nem érint a téma.

És nem is foglalkoztam volna vele, ha a szegény kérdező nem a gyk tagoknak szegezve teszi fel a kérdést.

(Amúgy nem rémlik, hogy bármikor csináltam ilyet, volt bennem annyi, hogy megírjam az illetékeseknek, hogy offos a dolog. Nyilván volt hiszti, de az már nem az én bajom volt.)

júl. 8. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Mert nem hagytad szóhoz jutni őket.
júl. 8. 13:06
 15/15 Kedves Vezető ***** válasza:
34%
Ez inkább a nőkre jellemző Ma..
júl. 8. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!