Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért tűnnek el szó nélkül?
Miért nem lehet annyit írni, hogy bocs, nem fog menni?
(Csak hogy ne legyen szétoffolva a másik szent kérdés, ide lehet írni.)
Ja, nem tudtam, hogy csak a nőkről lehet itt rinyálni...
De anno volt ilyen tapasztalatom, nem egy.
Csak éppen ez a palik esetében nem úgy néz ki, hogy nem ír vissza azon a szájbaba$zott társkeresőn.
Hanem ömleng a neten, még eljut a dolog 1-2 találkozóig is (vagy több), aztán egy nap mintha sose lett volna...
Ugyanazért amiért a nők is ezt csinálják.
Van egy másik aki jobb paraméterekkel rendelkezik, nagyobb a melle, kerekebb a segge, vékonyabb a dereka, szélesebb a csípője, hosszabbak a lábai, szebb az arca, haja, szeme, vastagabb a szája stb.
Érzelmileg jobban meg fog minket a másik lány, jobban lehet vele beszélgetni, szimpatikusabb, mert sok közös téma van vele, a szex témát is tabuk nélkül lehet vele boncolgatni, nem riad vissza a szájbaélvezéstől, az análtól, a különböző szexuális segédeszközöktől, bevallalós kis rbanc a szexben is, érzelmileg is totál oké....szóval ezért.
Mert társkeresőn az ember mindig a jobbat és jobbat keresi, tehát megtalált téged, jó voltál, meg bejöttél neki, de kevés vagy ahhoz, hogy akarjon is tőled valamit, és a pasi tovább kereset és talált is, nem téged, MÁST.
Szóval egy mondatba összeaűrítve.
Azért csinálja ezt, amiért a nők is.
A nők is azért tűnnek el, mert találtak jobbat...
Tudom nehéz felfogni, meg sérti a női egodat, hogy te E/1-személyben te, szerelmet vallasz egy férfinak, és tudom, az egod nem tudja lenyelni, megrágni, hogy mi az, hogy ezt nem értékeli a pasi, miért nem hever a lábaim előtt, miért nem halmoz el, miért nem epekedik utánam, miért nem akar tőlem semmit, hogy képzeli, a kis mocsok....vedd lejjebb azt az óriási egodat te kis nyomorult, gömböc barátom, és fogadd el, hogy kevés vagy, mint repülőgépben a kézifék.
Ennyi. F
Nem ártott volna a kommenteket is elolvasni...
Nem aktuális, nem érint, leírtam, miért írtam ki a kérdést.
Szó szoros értelmében velem 1x történt meg, 19(!!!) éves koromban.
Nem részletezem.
Évek múltán előkerült az emberke, többször is, de már nem tudtam (nem akartam) vele mit kezdeni.
30+ vagyok, családom van, nem érint a téma.
És nem is foglalkoztam volna vele, ha a szegény kérdező nem a gyk tagoknak szegezve teszi fel a kérdést.
(Amúgy nem rémlik, hogy bármikor csináltam ilyet, volt bennem annyi, hogy megírjam az illetékeseknek, hogy offos a dolog. Nyilván volt hiszti, de az már nem az én bajom volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!