Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs második randi?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerkedem 40+-os korosztály. Sír a szájuk a pasiknak hogy nem ír vissza senki, nem tudnak randizni stb. Utóbbi időben volt több randim is. Kettő menet közben lemondta, nem jött el. A harmadik még a rendes nevét sem árulta el, több órás telócsevej után, a negyedik nem keresett randi után, igaz én sem erőltetem, jött, kb tíz évvel idősebbnek tűnt mint a képeken, egy görnyedt öregúr személyében. De mivel értelmes volt, és így is bejön nekem, mégis eltűnt.

Kérdésem az hogy akkor mit akarnak?

Csak mert ha én nőként eldöntöm hogy oké, akkor adok egy esélyt a dolognak, legyen pár randi aztán majd kiderül mi lesz velünk.

Az az érzésem, hogy a férfiaknal semmi se jó. Most ez is, ki tudja, talán túl soknak gondolt, vagy magát kevésnek kitudja. De minek agyalnak ilyenen? Vinni kell a kapcsolatot, megismerni a másikat pár randi, de legalább 2 ha lenne, abból már mindketten tudjuk hogy van e komolyabb érdeklődés.

Nem gondolnám azt hogy nem vagyok elég jó, inkább az hogy ezeknek semmi se jó. És semmi de semmi önkritikájuk nincs.

És még így is mindig én tolerálom a hazugságaikat hogy megjelenik mint nagypapi, képei meg 10 évvel korábbiak.

júl. 8. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Foglaltak.

Engem társkeren nem kevesebb, 3 feleség talált meg mikor a párjukkal cseteltem akik társkeresőnek adták ki magukat kozben párja van.

júl. 8. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
*Ja es voltam fent kb 2 hetet a társkeren.
júl. 8. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell általánosítani. Nők és férfiak között is sok félresikerült van.
júl. 8. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Tényleg pont ilyenek, ahogy írod. Én sem tudom mi lehet az oka, talán a társkereső a végtelen opciók illúzióját kelti, talán már van párjuk csak mellette még randizgatnak.
júl. 8. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ott rontod el, hogy leállsz olyannal ismerkedni aki hazudik és el se árulja a nevét. Mit gondolsz, miért nem árulja el? Gondolom nem árulok el nagy titkot: felesége vagy barátnője van.

Javaslom neked is legyen szűrőd, - legalább az őszinteség - másképp olyan férfiakra pazarlod az időd, akik át fognak vágni.

júl. 8. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:

2 hónapja regisztráltam megint, a hetedik randi előtt vagyok épp.

A hat nőből, akivel találkoztam, négyen csak nem tetszettek élőben. Volt, aki a fotóihoz képest önmaga árnyéka volt, van ilyen. Velük nem lett volna értelme még egyszer randizni.

Aztán volt, ahol a külsővel nem lett volna gond, viszont elég sokat szidta a kollégáit és az ismerőseit a randi alatt ahhoz, hogy elmenjen a kedvem az újabb találkozástól.

Az utolsó, aki (a későbbi motiváció szempontjából kissé szerencsétlen módon) valójában az első volt akivel összefutottam, egy elragadó teremtés, okos és vonzó, viszont férje van, akit nem akar elhagyni.

Vele rendszeresen találkozunk azóta is, bár mindketten tudjuk, hogy ez egy lejáró szavatosságú "kapcsolat".

Azt várom, hogy valaki olyan jöjjön szembe, akivel hasonló hatással vagyunk egymásra, csak persze független kiadásban.

júl. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!