Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, 170- férfi is lehet sikeres a nők körében?
Figyelt kérdés
júl. 7. 20:03
11/27 anonim válasza:
Nem hordok magassarkút, de 166? Ne nevettess.
12/27 anonim válasza:
"Sikeres" nem lehetsz, de párt találhatsz.
15/27 anonim válasza:
#9 175 cm vagyok. Nem a magassarkú miatt nem kellene egy gyerekméretű pasi. De nyugtasd magad csak ezzel, miközben akkor sem kellenél ha nekem gödröt ásnának, vagy téged 2 lépcsőfokkal feljebb állítanának.
16/27 anonim válasza:
Persze, feltéve hogy megfelelő összeg leledzik a bankszámláján.
17/27 anonim válasza:
Pedig én már ismertem néhány 170 alatti pasit, aki fuckboyként is "sikeres" volt, viszont ők nagyon jól néztek ki.
18/27 anonim válasza:
Szerintem párkapcsolatilag az az ideális, ha a nő magasságban, testsúlyban is kevesebb mint a párja. Hála Istennek 170 alatti nő is elég sok van.
19/27 anonim válasza:
Simán, de ha ilyen kesergősre veszed a figurát akkor nem sokat segitesz magadon. Kezdeményezz, fejleszd magad, járj társaságba, egyszóval tegyél meg mindent, hogy növeld az esélyeid.
20/27 anonim válasza:
#18 Ha ez a személyes preferenciád, rendben van, de nagyon furcsa ilyesmit általános érvénnyel kijelenteni, mikor úgy kb. ezer tényező van, amin sokkal inkább múlik, hogy két embernek lehet-e működőképes kapcsolata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!