Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova jártok el ismerkedni?

Figyelt kérdés
júl. 6. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

járni?

online néha

de szerintem ezt nem igy kell felfogni, hogy csináljuk, mint amikor valaki elmegy a boltba tejért. valahogy másképpe kellene hozzá állni nem?

júl. 6. 07:53
 2/8 Antiszociális lény ***** válasza:
49%

Sajnos sehova.

Jelenleg nem is menne az ilyesmi.

júl. 6. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Sehová 😔 30+, vidéken, alapvetően introvertált és otthonülős típusként ugyan hová lehetne, ahol nem lenne kínos, feszengős, nem utálnám az egészet?
júl. 6. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Sehova, nincsenek barátaim akikkel kimozdulhatnék.
júl. 6. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
facebook szingli csoportok?
júl. 6. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom, de nekem a Lakatos Rikárdók és a 40+-os vált emberek nem éppen esnek az érdeklődési körömbe, és ők vannak ilyen csoportokban (és igen, voltam bennük pár napig amíg láttam kik vannak benne)

Társkeresőzni se szoktam, mert kép alapján engem aztán nem érdekel senki, így miután arc alapján mindenkit balra húztam (holott élőben sokkal több ember tetszik), így nem láttam értelmét tovább használni.

júl. 6. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Bp nightlife, igaz vidéken lakom de autópályán kb fél óra alatt ott vagyok. Nem igazán érdemes amúgy ott sem, a nőknek kedvez.
júl. 6. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehova. Értelmetlen.
júl. 8. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!