Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett sok a társkereső oldalakon az olyan pasi aki egyre kevesebbet ad magára?
Sokszor látni melós ruhában képeket feltöltve meg kocsmai képek melós bakkancsban munkaruhában.
Az ilyenek nem tisztelik meg a nőket hogy legalább tiszta rendezett képet rakjanak ki magukról?
OFF:
Nem tudom hozzám hasonló hímnemű egyedek hogy vannak vele, de nekem nőknél sokkal szimpatikusabb és vonzóbb az, aki ki mer rakni magáról olyan képet ahol kócosan, smink nélkül, karikás szemmel látható, mert az is ő. Az az igazi arca. Nem lehet mindig mindenki toppon, nem nézhet ki mindig mindenki fúúú de qrva jól totál ,,kikerázva". Aki folyton csak a ,,tökéletes" arcát mutatja, az egyszerűen hazudik. Az egyszerűen átb*x mindenkit, mondván ő mindig tökéletes és mindig qrva jól néz ki. Undorító kamu világ, undorító kamu emberekkel...
Jaaaj bocsi, ez csak úgy jött xD Ha végigolvastad, akkor pacsi neked! :D
99% szerintem túlzás, ennek ellenére van igazság abban amit mondasz. Én mégis úgy gondolom, egy átlagos nő is lehet szép és vonzó csak úgy természetesen. A probléma ott kezdődik, hogy sokak agyát olyan szinten átmosta a közösségi média, hogy a szinte tökéletest hiszi átlagosnak. Ez szerintem igaz mindkét nem esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!