Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan ered az hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered az hogy a nők megérzik azt ha valaki bolond?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy azért incel valaki mert a nök kiszagolják ha valami gáz van. Hát nem tudom, nekem szinte mindig erőszakos vagy abberált gondolatokkal van tele a fejem de senki nem menekül tőlem, sőt a kollégáim kedves és mosolygós embernek jellemeznek amin meglepődtem mert ez kb nálam egy begyakorolt dolog. Ted Bundynál és társainál semn sejtették, nem mintha olyan lennék mint ők. Ez inkább a viselkedésen múlik, nincs a nőknek szuperképessége.
jún. 30. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
És hány barátnőd volt / van?
jún. 30. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A nőknek nincs "szerpképessége" de egy szociálisan alulfejlett ember nem tudja elrejteni, hogy egy érzelmileg torz, depressziós, irigy, haragos gyerek.

Ha valaki elég ügyes, hogy maszkoljon, jellemzően nem lesz incel.

jún. 30. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert a nok tudt ltt pont a bantalmuo emberekhez vonzodnak akik altalaban kedvesek. Teht valojaban erzek de tudatlanul.
júl. 1. 02:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Van az a fajta őrült / bolond típus, akin lehet látni. Meg van a szociopata, aki ügyesen tudja leplezni vagy nagyon jó a kisugárzása. De az a kisebbség. A bolondok többségén látszik - tikkelnek, erősen bámulnak, grimaszba fagy az arcuk, nem képesek tartani a szemkontaktust, "para szemeik vannak" (Így jártam anyátokkal után szabadon), helyzethez nem passzoló a tekintetük / mimikájuk / hanglejtésük vagy éppen a mondanivalójuk, tolakodók, nem értik a személyes tér fogalmát idegenekkel kapcsolatban, feszülnek az inak a nyakukon vagy a szájuknál és sorolhatnám.
júl. 1. 19:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Én tikkelek betegség végett, bár nem szoktak emiatt bántani, valahogy mindig megszerettettem magam másokkal.
júl. 2. 00:28
 6/6 anonim ***** válasza:
4. Te onjelolt agyturkasz..
júl. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!