Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresel jelenleg párkapcsolatot?
Vagy ha van, mióta van?
Ha nincs hol szoktál próbálkozni ismerkedni?
4-es, a 2. hozzászólót senki nem fogja leincelezni, ugyanis egyetlen tiszteletlen szó, egyetlen felelősség-másrahárító mondat nem hagyta el az ujjbegyeit.
Tudom, mit jelent az incel szó, de szitokszóként csak önsajnálatban megrekedt nőgyűlölőkre mondják.
Szeretnék párkapcsolatot, de nem keresek aktívan jelenleg.
40-es budapesti, elvált nő vagyok.
Élem az életem, multinál dolgozom, havonta többször járok pl kulturális eseményekre, végzem a hétköznapi dolgokat (bevásárlás, ügyintézés stb.), tehát nem vagyok bezárkózva, nem vagyok belebújva a telefonomba pl.
Ezzel együtt jellemzően autóval közlekedek, barátnővel vagy társasággal járok kiállításra, színházba, kirándulni… talán így megszólítani is nehéz.
Alapvetően nyitott vagyok, de van egy szint azért… nincs egy órája, hogy itthonról (HO-ban vagyok épp) kiszaladtam egy hivatalos ügyet intézni fél órára… jövök át az úton, ahol lakom és satufékkel, dudára ráfeküdve, egy ilyen munkás mikrobusz ablakon kiordibálva kaptam egy “egyszerű” bókot, hogy de k..rvajóóóó néze ki azt a mindenségedet má”… hát azért nem erre vágyom, na :D
..de netes társkeresőkön meg rapid randikon meg ilyen helyeken nem vagyok, irodaházban nem viselkedek kiéhezettként, nem mászok senkire… őszintén szólva nem is igazán tudom, mit kellene tennem… nyitott vagyok, igényes, elegáns, normális, mosolygós, nincs bedugva a fülem és nincs állandóan mobil a kezemben…
…elhiszem, hogy ma már nem divat a megszólítást… bár néha nem is sajnálom, mert amilyen színvonalon ezt sokan teszik (lásd mai autós :) az nem túl vonzó nekem.
Ha választhatnék, akkor valami rendezvényen vagy pl a színházban a szünetben vagy a büfében lépne hozzám oda valaki (meg is lenne rögtön a közös érdeklődés) és mondjuk normális köszönés vagy valami kedves bemutatkozás után próbálna ismerkedni… de az ilyen “sziamizu megadod a FB-od?” szint nem tetszik nekem.
Nem keresek, mert nekem így célzottan nem megy. Spontán pedig nem alakul semmi, nincs is kivel, a férfiak, akikkel találkozni szoktam, foglaltak és már apák is.
Egyébként engem is csak afféle barátság extrákkal érdekelne vagy egy olyan szexkapcsolat, ami nem csupán az önző, érzéketlen ürítésről szól, a nőt mint embert vastagon leszarva, még egy alap, szomszédi szintű kommunikációra sem méltatva.
Jól elvagy tévedve. Ez az amit a nők soha nem tudnak jól kezelni, a szexkapcsolatok ezért borulnak fel, mert a nő határtalan és kitölthetetlen egoja elvárja, hogy még egy szexkapcsolatban is simogassák az egoját. Te pont olyan vagy, aki előbb vagy utóbb érzelmeket fogsz érezni a masik iránt, tehát nemhogy egy párkapcsolatot, még egy szexkapcsolatot sem tudsz/tudnak a nők fenntartani.
Inkább menj el fizetős pasihoz, de ez sem jó, mert aziránt is éreznél valamit, még a végén te lennél felháborodva. Vagy vegyél egy műfszt, de még annak is nekiállnál, hogy miután kielégítetted magad vele, hogy nem szól hozzád, "nah, te is olyan vagy mint a többi, csak szexre kellettem?!" és kitennéd a nappaliba "aludni"....a műfszt....a műfszt! 😆😂
Élhetetlenek vagytok. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!