Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresel jelenleg párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Vagy ha van, mióta van?
Ha nincs hol szoktál próbálkozni ismerkedni?
jún. 27. 13:49
12/36 anonim válasza:
Inkább barátság extrákkal kapcsolatot keresnék. 45f
13/36 anonim válasza:
Igen, de az a baj, hogy nekem sok énidőre van szükségem és a legtöbb fiatal nő ezt nem tolerálja. Egy barátság extrákkal típusú kapcsolattal is igazából jól el lennék.
15/36 anonim válasza:
8. Akkor minek kommentelsz egy olyan platformom, ahol emberek q véleményüket mondják el egymásról is?
16/36 anonim válasza:
Most vagyok túl egyen. Nem keresek újat. Más elfoglaltságom van.
17/36 Antiszociális lény válasza:
Azt hittem itt a feltett kérdésekre lehet válaszolni. Én hülye..
😐
18/36 anonim válasza:
Nem keresek. Most azt érzem, hogy jól elvagyok magamban. Van egy kisiskolás gyerekem, aki leköt+munka, család, barátok és tanulok is. Nincs idő/energia/kedv ismerkedni+gyerekkel már óvatosabb is az ember. Azért nem kell senki, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!