Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak megismerni?
Századik ilyen szitu:
Ismerkedünk beszélgetünk...
Pasi folyamatosan pofázik. Én vagyok a hallgatóság, max kérdezek pár dolgot.
Ő semmit, csak pofázik tovább.
Ez megy párszor, majd közli, hogy velem nem lehet ismerkedni, nem szólok semmit, hallgatag vagyok és ez őt idegesíti, mert nem tudja hogy mi a véleményem dolgokról stb., és különben is velem van a baj, mert hogy ő mindent megpróbált és én csak egy bólogatójános vagyok.
Az én verzióm: nem kérdezett semmit, folyamatosan pofázott nyilván nem szakítom félbe, ő érezte szarul magát ha csrnd lett, neki volt beszédkényszere nem nekem.
Te sem tudsz kommunikálni és ő sem. Ő nem volt rád kíváncsi, de te se, hogy félbeszakítsd.
Én is néha elkezdek túl sokat beszélni, de én pl. ezt felismerem és átadom a szót. Ezt ő nem tette meg, ergo nem képes emberi kommunikációra. De te se segítettél hiszen végig kussoltál.
Tapasztalatom szerint a ffiak java nem ilyen pofázós, valszeg a nagy hallgatásaid miatt éreznek kényszert a dumálásra, hogy ne legyen kínos csend. Te nem tudod, hogy mikor kell megszólalni.
36/N
Érdekes, én csendes pasi vagyok és általában a csajok csicseregnek megállás nélkül a körömben.
Mondjuk én ezt szeretem, annyira édes ha be nem áll a szája egy csajnak. Nekem az imponáló ha egy csaj mer beszélni mindenről, mindegy hogy az mondjuk butaság, vagy sem.
Mert nem vagy jó beszélgető partner. Vagy hozzád nem volt jó a srác. Nálam nagyon ritka, hogy valakivel, főleg nővel klappolna ez a dolog. Amikor magától jön minden szó, minden mondat és nem érzem úgy ,hogy erőlködnöm kéne a beszélgetés folytatásához.
Ha nem vagy elég érdeklődő akkor a legtöbben nem tudnak mit kezdeni veled. Ha nem interaktív a kommunikáció akkor mi értelme van? MInhta a falnak beszélne az ember. MOndjuk a legtöbb nő ilyen. Általában annyira üresek és nulla a személyiségük, hogy konkrétan képtelenség bármiről is beszélni velük mert a "neemtom" "aha" válaszokon kívül nem igen lehet kicsikarni belőlük semmit. Főleg a fiatal "tiktok generációra" jellemző ez. Annyira kiégett az agyuk a faßságtól, hogy már képtelenek bármiről is saját véleményt alkotni, egyáltalán tájékozódni valamiről is.
8# Hát pont ő az, aki nem érdeklődő.
Egyszerűen olyan önzőek tudnak lenni.
Én meg csak várok, hogy mikor veszi már észre magát hogy be kéne fogni a pofáját.
Mind ilyen.
Nem arra kiváncsi hogy veled mi van stb.
A másik a gyerekei tanárnőjét ócsárolja a másik a szomszédját, a harmadik az exét, a negyedik a őket.
Az iterakciót ők nem követik, nem én.
De a lényeg! Nincs szünet, nem tudok fordítani a beszélgetésen, mert bármi témát felhoznak, szünet nélkül nyomják a saját verziójukat.
Nincs az hogy megkérdezné hogy Szerinted?
Hanem az van hogy hogy lehet ilyen? Mit képzel ez magáról?
Neki lehet csak igaza stb.
Na most, nem gondolnám hogy velem volna a baj, idestova 50 évemmel, emberekkel kommunikálok munkámban is.
Ez az intelligencia hiánya, empátia hiánya, érdeklődés hiánya részükről.
Ez oké is, csak akkor miért ismerkednek? Vagy ez számukra az ismerkedés?
Egyébként nőknél is ezt észrevettem hogy ezzel akarják magukat feljebb helyezni, hogy direkt nem hagyják szóhoz jutni a másikat, hogy aztán degradálhatják kedvükre és gyogyósnak állítsák be, mint aki nem tud kommunikálni.
Másik: gesztikulálás: ma divatos, és kell is kicsit. De!
Olyan erőltetett sok embernél, hogy az nevetséges. Rúgkapálnak, annyira el akarják adni a süket mondanivalójukat.
Szerintem meg sok beszédnek sok az alja. Rohadt sok. Tartja a mondás nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!