Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én a neten miért csak olyan lányokat tudok megismerni akik csak lefeküdni akarnak fiúkkal?
Lehet hogy sok fiú örülne ennek, de én annyira nem, mert én olyan kapcsolatot szeretnék ahol szeretjük is egymást. Lehetnek közös programjaink, és akivel tudunk beszélgetni, és szeretjük egymást. Pl most is itthon vagyok, de annyira jó lenne ha lenne barátnőm akivel mehetnénk, pl strandra ilyen jó időben, meg akivel mehetnék nyaralni. De nem találok barátnőt.
Csak az a fura hogy ezekkel a lányokkal úgy ismerkedtem meg hogy egy netes oldalon (nem társkeresőn) elkezdtünk irogatni, majd találkoztunk egy idő után, de én hiába akartam volna kapcsolatot, ők nem akartak. Nagyon szép lány volt az egyikőjük, az a típusú lány aki után minden fiú utána fordul. Örülök hogy egy ilyen lánynak bejöttem, de én kapcsolatot szeretnék.
Miért van kevés 20 év körüli olyan lány aki kapcsolatot keres?
Élőben szerintem még nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!