Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj, hogy nem akarnak megismerni sem?
Képet küldök privátba.
21 éves vagyok. Haverjaimnak már nem egy barátnőjük volt. Az egyik barátnőnek a barátnőjével akartak engem összehozni. Alacsony termetű, basic stílus szerint öltözködő cargo nadrágos lány volt. Semmi smink. Külsőre nagyon megtetszett, mindenkivel közvetlen volt, csak velem nem. Ezt betudtam annak, hogy először találkoztunk, engem nem ismert csak a társaságból. Úgy segítettek nekem, hogy kettesben hagytak ezzel a lánnyal, aki egy büdös szót se szólt hozzám, rögtön elővette a telefonját és nyomkodta. Nem is tudtam így vele beszélgetni, vissza se kérdezett.
Ez nem az első eset, és sokszor figyelmen kívül is hagynak emberek. Lányok és fiúk is.
Lehet a megjelenéses nem kelti fel a figyelmüket vagy szinplan a stílusod/humorod nem olyan amire a legtöbb nő felfigyelne.
Képet küldhetsz, de én is férfi vagyok, de vélemnyt mondok szívesen.
Mondjuk nem csodálom,lehet a csajnak semmi kedve nem volt ahhoz,hogy a barátai kerítőt játszanak,hogy rá erőltessenek egy olyan embert akit nem is ismer.
Ilyenkor simán el tudom képzelni,hogy meg makacsolja magát a csaj, és csak azért se fog a sráccal ismerkedni, mégha amúgy szimpatikus is lenne neki.
Igazából megértem a csajt.
Emlékszem mikor tavaly szakított velem a barátnőm,nem akartam mást csak otthon szomorkodni 1-2 napig vagy 1 hétig.
A haverjaim jó szándéktól vezérelve állandóan hivogattak,hogy ne legyek egyedül, ugyanígy keritőt játszottak és rám tukmáltak egy egyetemista csajt,kettesben hagytak vele az egyetemi sörözőben.
Én pedig inkább csak a sörömmel foglalkoztam.
Az amúgy helyes csajt pedig teljes egészében ignoráltam,mert akkor nem voltam olyan lelkiállapotban.
Lehetőségek
1.Ronda vagy
2.Nagyon ronda vagy
3.Extrém ronda vagy
4.Úgy nézel ki, mint a Pingvin a régi Batman-filmből
6#
Lol
Xd :)
De paraszt vagy, de jót röhögtem
Csúnya vagy, nem jössz be a lányoknak.
Nem kell ezt túlgondolni.
#2,4,5: ez csak egy eset nem ezen kell lovagolni, nem ezért nincs barátnője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!