Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan sráccal a továbbiakban aki kedves és jószínűnek tűnik (vagy annak mutatja magát) de ugyanakkor nagyon rossz "pletykák" terjengenek róla?
Például olyan pletykák, hogy megerőszakolta az exét, verte is. Olyat is hallottam, hogy fűtermesztő és ez még csak a jéghely csúcsa.. Ettől rosszabb dolgot is mondtak róla.
Szóval a kérdés.. ezeknek a dolgoknak lehet alapja, ha semmi jelét nem látod? Ami nagyon baljós, hogy több embertől is hallottam.
Férfi vagyok.
Manapság mindenki nő verő despota......
Legyél ettől függetlenül óvatos, időben lépj ki.
De azét adj neki esélyt de csak úgy hogy meg marad a saját egzisztenciád ha érzed hogy le akarja bontani a te hátországodat akkor menekülj!
Soha nem adnék pletykákra.
Ettől függetlenül természetesen igyekeznék a kiszemeltet meg- és kiismerni, de ez akkor is így van, ha nem pletykálnak róla.
Teljes normális dolog akkor, ha valakiről olyan terjed, hogy pedofil vágyai vannak?
Erre gondoltam amit írtam, hogy rosszabb dolgokat is hallani. Ez aggaszt nagyon, hogy ilyet nem találnak ki csak úgy valakinek a haragosai, ha nem lenne alapja.
Nem. Az ilyesminek oka van. Lehet, nem pont úgy, lehet, kicsit túlozva van, de valami alapja lesz.
Amúgy nem te vagy a nődet megerőszakoló, hazudozós pedofil? Ha a tizede igaz lenne annak, amik itt kiderültek rólad, az is bőven elég lenne, hogy nagy ívben kerüljelek.
Én szeretem az ilyet rövidre zárni. Például olyannál kérdezek rá, aki tudja az igazat. Exe, rokona, haverjai, szomszéd, kolléga, stb.
De azt is hozzá kell tennem, hogy ha valakiről köztudott, hogy kattos (nőverő, erőszakolt már, és pedofil, all ín one, igazi főnyeremény) azzal el se kezdek ismerkedni. Nem égetem le magam, hogy jobb nem jutott.
Azt meg az ovisok is tudják, hogy az ismerkedés elején mindenki kedves, figyelmes, meg tudja játszani, hogy teljesen normális.
A legtöbb férfi veri. Szerintem ezt el kell fogadni nőként hogy veri.
Engem nem zavarna az hogy verte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!