Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért járok mindig így férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járok mindig így férfiakkal?

Figyelt kérdés
annak idején évekkel ezelőtt bejöttem egy pasinak észrevettem de akkor nekem nem volt szimpi. De mostanra azt lett. Facenn bejleöltem adtam neki jeleket de nem vette a lapot majd végül rávettem magamat és írtam neki de azt írta hogy van nője
2024. jún. 22. 20:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
18 as ez igaz. lehet ha összejöttünk volna két hónap után szétmentünk volna amúgy a mostani barátnője nem az a nagy szám de összeillenek. Lehet hogy most olyannal kezdett aki tényyeg hozzá való. Amúgy mások azt modnják hogy csak az agyamba vettem be ezt az egészet
2024. jún. 23. 14:00
 22/24 A kérdező kommentje:
deamúgy minek írtam rá volna évekkel ezelőtt amikor nem jött be akkor még
2024. jún. 23. 14:41
 23/24 A kérdező kommentje:
amúgy az elején rühelltem a pasit ez is fura hogy most bejön nekem de ez csak vágyódás szerintem
2024. jún. 23. 16:25
 24/24 A kérdező kommentje:
egyet viszont nem értek. Tettem ki történetbe fotót magamról ? És belájkolta de ha van nője mégis miért? Jó azt tudom hogy fotózással foglalkozik és lehet ezért de ha én pasi lennék és lenne bnőm nem lájkolgatnák más nő képeit nagy mindegy. Nem értem ezt. Vagy imponált neki hogy írtam
2024. jún. 23. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!