Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járok mindig így férfiakkal?
Figyelt kérdés
annak idején évekkel ezelőtt bejöttem egy pasinak észrevettem de akkor nekem nem volt szimpi. De mostanra azt lett. Facenn bejleöltem adtam neki jeleket de nem vette a lapot majd végül rávettem magamat és írtam neki de azt írta hogy van nője2024. jún. 22. 20:38
11/24 A kérdező kommentje:
2-es jó kérdés valami mostanra megfogott benne
2024. jún. 23. 09:31
12/24 A kérdező kommentje:
6os igazad van de szerintem régen nagyon bejöttem neki most meg le se sz*r szó szerint
2024. jún. 23. 09:32
13/24 A kérdező kommentje:
de gáz lenne faceről letörölni?
2024. jún. 23. 09:33
14/24 anonim válasza:
#13 gyerekes ha valakit azért törölsz mert visszautasított. Óvodás duzzogás szint.
15/24 A kérdező kommentje:
jó na ez igaz
2024. jún. 23. 10:07
16/24 A kérdező kommentje:
jó nem mindig járok így kb egyszer játam így vagy 10 éve
2024. jún. 23. 10:08
17/24 A kérdező kommentje:
7es miért várom a sült galambot hisz a végén írtam neki végülis csak én nem vagyok aza kezdeményező fajta ennnyi. Amúgy sok férfinak kellek csak ők meg nekem nem jönnekbe
2024. jún. 23. 10:09
18/24 anonim válasza:
Azt hiszem nagy pofáraesés lenne neked egy komoly kapcsolat, amikor szembesülnél vele, hogy azon túl, hogy bejön neked valaki, még sok más dolognak is klappolnia kéne.
19/24 anonim válasza:
10 évente egyszer előfordul veled, hogy egy pasi nem vár rád éveket, de idejössz sírni, hogy milyen rossz neked 😂😂😂
Ennél nagyobb bajod ne legyen!
20/24 A kérdező kommentje:
igen sőt annak idején nevét se tudtam évekig. Véletlenül ráakadtam az adatlapjára akkoriban a faceen és akkor egy női szemmel nézve is elég jó nője volt és csodálkoztam is hogy ennek ilyen jó nője van de ugye azóta szétmentek meg hogy gyereke van szval annak idején full nem volt szimpi
2024. jún. 23. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!