Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több, mint 17 órája nem válaszol a lány arra, hogy találkozhatunk-e, akkor már felesleges bármiben is reménykedni?
Több hete beszélgetünk, jó ideje Messengeren. Már múlt héten is szerettem volna találkozni vele, de akkor azt kérte, hogy toljuk el.
Ezen a héten is beszélgettünk. Minden rendben volt, egészen tegnapig, mert azóta, mióta rákérdeztem, hogy és most hétvégén találkozhatunk-e, nem válaszol. Azóta többször is elérhetőnek jelezte az fb, és konkrétan 17 órával ezelőtt látta is az üzenetet.
Eddig ilyen nem volt, hogy megnézi, de nem reagál.
12
Az a legdurvább, hogy amikor aztán végre visszaírt, akkor is csak mismásolt, hogy most nem jó neki, majd egyszer... Én megelégeltem, megírtam neki, hogy túl rövid az élet ehhez, és minden jót kívánva búcsúztam.
Később egyszer a Messengeren megláttam a képét, kíváncsiságból rámentem a profiljára, és erre azt látom, hogy kapcsolatban van. Na de ami igazán meglepett, az a dátum! Akkor mi még beszélgettünk, akkor még hülyített.
Azóta nem is nagyon ismerkedek online, egy randim volt csak, mert a lány írt rám (nem töröltem magam a társkeresőről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!