Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nők miért nem bírják elviselni a visszautasítást?
Tudjuk, alapelvárás, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Nyilván sok próbálkozás sikertelenül fog végződni, mert vissza lesz utasítva. Persze előfrodul néha, hogy a nő teszi meg az első lépést, így az is benne van a pakliban, hogy a pasi fogja lekoptatni.
Ilyenkor sok nő hihetetlen módon ki tud akadni, vérig van sértve, hisztizik, mintha valami borzalmas dolog történt vele, amit csak több évi terápiával lehet feldolgozni.
A visszautasítás kortól és nemtől függetlenül rossz érzés. Egy férfi élete során sokkal több visszautasítást szenved el, míg egy nő sokkal kevesebbet, mivel sokkal kevesebbszer kezdeményez. Azok a csajok, akik kibuknak, mert le lettek koptatva mégis miért nyavalyognak, amikor fordítva elvárják a faszitól, hogy viselje emelt fővel a lekoptatást és ne rinyáljon?
Senki sem mondta, hogy jó zsaru-rossz zsaru helyzet àll fent, nemekre levetítve...
Vannak agyilag tini, lelkileg éretlen emberek,akik oviban érzik magukat és toporzékolnak,ha valami nem az ő akaratuk szerint történik.Nők meg férfiak.
Ennyi a sztori!
Apámat fiatalkoromban megkérdeztem hogyan kell kezelni a visszautasítást
Hiszen ő jól tudott csajozni meg minden, ez a része érdekelt tőle.
Aztán elmondta a tutit, hogyan kezelték régebben az ilyet a férfiak:
"El kell küldeni a k.anyjába!"
Nem is volt utána baja az ilyesmiből
13
Tök jó, hogy bebizonyítjátok ilyenkor, hogy helyes döntés volt a visszautasítás. 🥰💕
14
Tök jó hogy bizonyítjátok ilyenkor hogy helyes döntés a teljes ignorálás, de ha mégis próbálozik valaki és visszautasítják akkor pedig a 13-ban közölt módszer a helyes
15
Tessék? Ennek a mondatnak konkrétan nincs értelme...
Ha valaki bepróbálkozik, én normális hangnemben elutasítom, erre ő átmegy útszéli stílusba, akkor igen, baromi jó döntés volt pattintani. Remélem, sikerült felfogni.
Nyilván ha a visszautasítás során a nő ok nélkül bunkó (ilyet is látni), akkor értem a haragot. De egy kulturált "nem"-re krvaanyázni az nagyon az alja.
"De egy kulturált "nem"-re krvaanyázni az nagyon az alja"
Valóban az, nem véletlenül nem vagyok rá hajlandó én sem
De beválik! Aki van ennyire tahó hogy képes így kezelni a helyzetet azt nem fogja kikezdeni a nők elutasítása. Tahóknak áll a világ, a többiek bekaphatják!
"És ezek a barmok köztünk járnak."
Meglehet. De apám a "tudását" speciel már magával vitte a sírba
Én meg nem vittem tovább ezt az "örökséget"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!