Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy ha egy férfi nem mer megszólítani egy nőt sem, mert szorong?
En ilyen helyzetben vagyok 29 évesen nem voltam még nővel. Barátaim sincsenek igazán, iskolában is szótlan voltam nem szerettem a közösséget.
Most ott tartok majdnem 30 évesen hogy az utcán a téren megtetszik egy lány és nem merem megszólítani hogy pl szia csinos vagy, hogy vagy, nem megyünk el kávézni?
Miert vagyok ilyen luzer alkat?
"Sokszor attól félek hogy visszautasítanak vagy elküld a csaj és az rosszul esne de miert"
És mi lesz, ha elküldenek? Én nőként attól félek, ha odajössz, hogy el akarod lopni a telefonom, belém akarsz kötni, és ha visszautasítalak, hazáig követsz és megerőszakolsz.
De igen, baromi rémisztő, hogy valaki nemet mond a társaságodra.
Normális. Ezt úgy hívják hogy önkritika, racionális gondolkodás. Én tudom magamról az eddigi élettapasztalataim alapján, hogy nem vagyok érdekes a nőknek. Nagyon ritkán kaptam pozitív visszajelzést, ráadásul már a külsőm is fos, szóval értelmetlen és csak fölösleges önkínzás lenne "leszólítgatni", főleg random, ismeretlen nőket.
Ez amúgy is zsákutca taktika, hacsak nem vagy extrém jól kinéző, nagydumás, lehetőleg pénzes fazon. De ez ritka.
Az emberek általában baráti társaságon belül, közös hobbik által, vagy hosszú nem feltétlen baráti vagy haveri ismertség által találnak párra (gondolok itt arra, hogy mondjuk két ember egy időben jár dolgozni, egy busszal és gyakran látják egymást, de nincs köztük igazi interakció).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!