Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális az hogy ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy ha egy férfi nem mer megszólítani egy nőt sem, mert szorong?

Figyelt kérdés

En ilyen helyzetben vagyok 29 évesen nem voltam még nővel. Barátaim sincsenek igazán, iskolában is szótlan voltam nem szerettem a közösséget.

Most ott tartok majdnem 30 évesen hogy az utcán a téren megtetszik egy lány és nem merem megszólítani hogy pl szia csinos vagy, hogy vagy, nem megyünk el kávézni?

Miert vagyok ilyen luzer alkat?

2024. jún. 20. 16:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Sokszor attól félek hogy visszautasítanak vagy elküld a csaj és az rosszul esne de miert"

És mi lesz, ha elküldenek? Én nőként attól félek, ha odajössz, hogy el akarod lopni a telefonom, belém akarsz kötni, és ha visszautasítalak, hazáig követsz és megerőszakolsz.

De igen, baromi rémisztő, hogy valaki nemet mond a társaságodra.

2024. jún. 20. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Normális. Ezt úgy hívják hogy önkritika, racionális gondolkodás. Én tudom magamról az eddigi élettapasztalataim alapján, hogy nem vagyok érdekes a nőknek. Nagyon ritkán kaptam pozitív visszajelzést, ráadásul már a külsőm is fos, szóval értelmetlen és csak fölösleges önkínzás lenne "leszólítgatni", főleg random, ismeretlen nőket.

Ez amúgy is zsákutca taktika, hacsak nem vagy extrém jól kinéző, nagydumás, lehetőleg pénzes fazon. De ez ritka.

Az emberek általában baráti társaságon belül, közös hobbik által, vagy hosszú nem feltétlen baráti vagy haveri ismertség által találnak párra (gondolok itt arra, hogy mondjuk két ember egy időben jár dolgozni, egy busszal és gyakran látják egymást, de nincs köztük igazi interakció).

2024. jún. 20. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
A gondolatmenteden kell változtatni. Amúgy gyakorlás kérdése az egész és tanulásé, önismereté. Fektess magadba. Ezen lehet változtatni, csak munkát kell belerakni. Bár mondjuk, ha utcán leszólítasz valakit, akkor ne ezzel a szöveggel , mert ezzel tényleg az ellenkezőjét éred el annak, amit akarsz...
2024. jún. 20. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Jogos, mert lényegében minden esetben ott lebeg a személyiségi jog, az önrendelkezési jog és társai, amit ha elvét az ember, akkor könnyen rendőrt hívnak rá és irány a dutyi.
2024. jún. 20. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
A kérdező valószínűleg szarul néz ki, és ezt gyerekkora óta érzi. Pontosan emiatt alakult ki benne a szorongás. Hazudik az, aki szerint ez spontán kialakul, többnyire a nyomik nem mernek közeledni a nők irányába, ugyanis nagyon valószínű, hogy visszautasítás lesz a vége.
2024. jún. 20. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös? amíg jól néztem ki sem "mertem" közeledni nők felé... Szóval ez nem csa kazon múlik, hogy valaki tudja magáról hogy szarul néz ki. Most már szarul nézek ki szóval ténylegesen fölösleges lenne próbálkoznom.
2024. jún. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!