Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nők, ti lepattintanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, ti lepattintanátok a férfit, ha az utcán így szólítana meg benneteket?

Figyelt kérdés

Kicsit messzebbről kezdem a magyarázatot. Van egy lány, akit néha látok, de leginkább csak az autómból szoktam látni őt, amint reggel valószínűleg a kolléganőivel várakoznak a furgonra (nem, nem prostik, szerintem céges furgon szokta őket szállítani, de fogalmam sincs, hol dolgoznak, mert semmilyen jelzés sincs a kocsin), vagy a vélhetően barátnéjával mennek a járdán, néha egyedül is látom őt. Ő is szokott néha nézni engem (volt, hogy reggel ott állt, ahol fel szokták őket venni, én megláttam, néztem őt, és láttam, hogy ő is néz), a múltkor is már indultam hazafelé, beindítottam az autót, erre láttam, hogy elmegy mellettem a járdán, odanéztem, és a füle mögé simította a haját, szerintem a szeme sarkából láthatta, hogy nézem. Sajnos az ilyen utcai megszólításokban nem vagyok jó, össze kellene szednem a bátorságomat, ráadásul szerintem az átlagnál szebb/jobb nő, bár lehet, hogy mások számára átlagos lenne. Ezért is kérnék tanácsot a hölgyektől, hogy ha így próbálkoznék, akkor az mennyire lenne tolerálható (tudom, nem előre betanult szöveget kell elmondani, de azért igyekszem előre átgondolni, mit lehetne előadni):

"Szia, nem zaklatni akarlak, csupán pár percet kérnék tőled. Szoktalak errefelé látni, és szimpatikusnak tartalak, szeretnélek megismerni. Tudom, hogy az utcai ismerkedés nem a legelegánsabb dolog, de ez az egyetlen esélyem arra, hogy beszédbe elegyedhessek veled. X. Y. vagyok, és örülnék egy hosszabb beszélgetésnek."

Vagy valami hasonló, nem tudom, sosem csináltam még ilyet. A nőket kérdezném, hogy ha egy férfi így próbálna közeledni hozzátok, akkor elhajtanátok, vagy adnátok esélyt legalább egy beszélgetésre?

2022. jún. 19. 20:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Ha random mész oda egy idegenhez lepattint, még akkor is ha esetleg tetszel neki.Nem szeretik az ilyesmit a nők.

Viszont amit írtál az egy kicsit más...ha valóban kölcsönösen nézegetitek már egymást jó ideje.És úgymond látásból ismeritek egymást.

Igazából ebben a helyzetben tök mindegy mivel mész oda hozzá...na jó, nagyon gáz ne legyél.De ha átlagosan és normálisan viselkedsz akkor nem ezen múlik a siker. Ha a csaj nyitott rád, és úgy általánosságban ismerkedésre is nyitott, akkor pozitívan fogja venni a közeledésedet.Ha viszont nem tetszel neki, akkor akár fejen is állhatsz akkor se lesz sikered nála.

2022. jún. 19. 20:20
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha csinos valószìnüleg van párja. De azért próbald meg
2022. jún. 19. 20:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon művi lenne, nem lennél tőle szimpatikus.

1-esnek teljesen igaza van, ha nem tetszel, úgyis levegőnek néz. Én kezdetnek ráköszönnék egy egyszerű sziával. Ha vissza köszön, akkor 2-3 alkalom után már lehet egy értelmes beszélgetést kezdeni.

2022. jún. 19. 20:34
 4/16 A kérdező kommentje:
#1: Köszi, igen, sejtettem. Hát igazából párszor volt olyan, hogy ha reggel ott állt, akkor néztem őt (kb. 2 másodperc, amíg ott elhaladok), és ő is addig nézett engem. Olyan is volt, hogy délután kiszállt a furgonból, én mögöttük voltam kocsival, megálltam, és intettem neki, hogy menjen át nyugodtan az út túloldalára (igen, ebben volt egy olyan hátsó szándék is, hogy figyeljen fel rám), szóval elvileg tudhatja, hogy a világon vagyok, és nem lennék teljesen ismeretlen a számára. Csak azt nem tudom, hogy tetszem-e neki, de mondom, legutóbb olyan volt, mintha a szeme sarkából nézett volna ő is, és megigazította volna a frizuráját.
2022. jún. 19. 20:36
 5/16 A kérdező kommentje:
#3: Én ezt értem, viszont nagyon ritkán látom őt, van, hogy hetekig sem. Ha minden nap lenne esélyem arra, hogy megszólítsam, akkor oké, de az így egy kicsit hosszadalmas folyamatnak tűnik, hogy köszönök neki, hogy "szia", ő jó esetben visszaköszön, hogy "szia", aztán megint látom őt 3-4 hét múlva (és lehet, hogy akkor is úgy, hogy az úttest szélétől x méterre, a házak tövében várakozik, szóval még hozzá sem tudok szólni az autóból), és megint jön jobb esetben az, hogy "szia-szia", és mondjuk 3 hónap után esetleg jön egy olyan lehetőség, hogy normálisan meg tudom őt szólítani... Ha mondjuk szórakozóhelyen stb. ismerkedsz, akkor sem vársz arra, hogy majd x hét múlva hátha megint ott lesz a "kiszemelted", és megint köszönhetsz neki egy sziát. De egyébként értem a logikádat, és köszönöm is a válaszodat, adtam is rá egy pipát.
2022. jún. 19. 20:43
 6/16 A kérdező kommentje:
#2: Sok csinos nő van egyedül, és sokszor hallottam olyan panaszt is, hogy magányosak, mert a férfiak nem mernek közeledni hozzájuk. Nem tudom, van-e valakije, férfival sosem látom, bár persze mivel ritkán "találkozunk", így nyilván bármi lehetséges.
2022. jún. 19. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok Mivel azt írtad beszálltál a kocsiba, elsétált melletted feltételeztem, hogy ez napi kapcsolat. Ha ezek a "találkozók" ilyen ritkák, és legtöbbször egy kocsiból tett pillantás, akkor mégis helye van a kitalált mondataidnak.
2022. jún. 19. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:
#7: Nem, ez most teljesen véletlen volt, hogy pont akkor jött pont arra, utoljára nem is tudom, mikor láttam őt. Ráadásul ha látom is, akkor 99%-ban tényleg vagy az van, hogy ott várják csoportosan a furgont a házak tövében, vagy a barátnéjával (?) megy beszélgetve a járdán, vagy éppen át akar menni az úttest egyik oldaláról a másikra, de ez sem túl gyakori. Gyakorlatilag úgy kell levadászni a lehetőséget, hogy szóba elegyedhessek vele, sajnos nincs más esélyem arra, hogy megszólítsam. Nem vagyok a híve ennek, és gyomorgörcsöm is van, hogy meg merjem-e szólítani, mit mondjak neki.
2022. jún. 19. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Még lehetne rajta finomítani, de igazából így is oké, szóval ha te is tetszel neki és azért szokott nézni, akkor valószínűleg bele fog menni. Én mondjuk jobban szeretem, ha kevésbé direkt, szóval nem rögtön azzal indít, hogy tetszek neki, ismerkedjük, hanem beszélgetünk legalább egy picit és utána mondja, hogy szívesen megismerne jobban, megadom-e az elérhetőségemet vagy valami ilyesmi. Számomra ez sokkal szimpatikusabb és nagyobb eséllyel is mondanék erre igent. Ha van rá időd, hogy beszélgess vele pár percet, neked is ezt ajánlanám inkább.
2022. jún. 19. 22:04
 10/16 A kérdező kommentje:
#9: Köszi, sajnos nem tudom, hogy neki mennyi ideje lenne, de hátha. Viszont nem tudom, hogy kapásból miről kezdjek el vele beszélgetni, ami nem "lekáderezésnek" tűnne, mert félek, hogy ha elkezdem kérdezgetni, hogy hol dolgozik, hány éves stb., akkor az ijesztő is lehet, hiába ismerhet engem elvileg látásból. Egyébként meg szerintem ha megszólítok valakit, akkor az jó eséllyel úgyis tudni fogja, hogy azért szólítom meg, mert szeretném őt megismerni, szóval számomra kevésbé tűnik racionálisnak az, hogy úgy tegyek, mintha nem ismerkedési szándékkal szólítanék meg valakit, miközben mindketten tudjuk, hogy ez van mögötte. De ettől függetlenül nyilván megértem és elfogadom, ha mondjuk a te számodra "megnyugtatóbb" az, ha előtte van egy kis "udvarlás", és köszönöm a válaszodat.
2022. jún. 19. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!