Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, ti lepattintanátok a férfit, ha az utcán így szólítana meg benneteket?
Kicsit messzebbről kezdem a magyarázatot. Van egy lány, akit néha látok, de leginkább csak az autómból szoktam látni őt, amint reggel valószínűleg a kolléganőivel várakoznak a furgonra (nem, nem prostik, szerintem céges furgon szokta őket szállítani, de fogalmam sincs, hol dolgoznak, mert semmilyen jelzés sincs a kocsin), vagy a vélhetően barátnéjával mennek a járdán, néha egyedül is látom őt. Ő is szokott néha nézni engem (volt, hogy reggel ott állt, ahol fel szokták őket venni, én megláttam, néztem őt, és láttam, hogy ő is néz), a múltkor is már indultam hazafelé, beindítottam az autót, erre láttam, hogy elmegy mellettem a járdán, odanéztem, és a füle mögé simította a haját, szerintem a szeme sarkából láthatta, hogy nézem. Sajnos az ilyen utcai megszólításokban nem vagyok jó, össze kellene szednem a bátorságomat, ráadásul szerintem az átlagnál szebb/jobb nő, bár lehet, hogy mások számára átlagos lenne. Ezért is kérnék tanácsot a hölgyektől, hogy ha így próbálkoznék, akkor az mennyire lenne tolerálható (tudom, nem előre betanult szöveget kell elmondani, de azért igyekszem előre átgondolni, mit lehetne előadni):
"Szia, nem zaklatni akarlak, csupán pár percet kérnék tőled. Szoktalak errefelé látni, és szimpatikusnak tartalak, szeretnélek megismerni. Tudom, hogy az utcai ismerkedés nem a legelegánsabb dolog, de ez az egyetlen esélyem arra, hogy beszédbe elegyedhessek veled. X. Y. vagyok, és örülnék egy hosszabb beszélgetésnek."
Vagy valami hasonló, nem tudom, sosem csináltam még ilyet. A nőket kérdezném, hogy ha egy férfi így próbálna közeledni hozzátok, akkor elhajtanátok, vagy adnátok esélyt legalább egy beszélgetésre?
Ha random mész oda egy idegenhez lepattint, még akkor is ha esetleg tetszel neki.Nem szeretik az ilyesmit a nők.
Viszont amit írtál az egy kicsit más...ha valóban kölcsönösen nézegetitek már egymást jó ideje.És úgymond látásból ismeritek egymást.
Igazából ebben a helyzetben tök mindegy mivel mész oda hozzá...na jó, nagyon gáz ne legyél.De ha átlagosan és normálisan viselkedsz akkor nem ezen múlik a siker. Ha a csaj nyitott rád, és úgy általánosságban ismerkedésre is nyitott, akkor pozitívan fogja venni a közeledésedet.Ha viszont nem tetszel neki, akkor akár fejen is állhatsz akkor se lesz sikered nála.
Nekem ez nagyon művi lenne, nem lennél tőle szimpatikus.
1-esnek teljesen igaza van, ha nem tetszel, úgyis levegőnek néz. Én kezdetnek ráköszönnék egy egyszerű sziával. Ha vissza köszön, akkor 2-3 alkalom után már lehet egy értelmes beszélgetést kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!