Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális az hogy ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy ha egy férfi nem mer megszólítani egy nőt sem, mert szorong?

Figyelt kérdés

En ilyen helyzetben vagyok 29 évesen nem voltam még nővel. Barátaim sincsenek igazán, iskolában is szótlan voltam nem szerettem a közösséget.

Most ott tartok majdnem 30 évesen hogy az utcán a téren megtetszik egy lány és nem merem megszólítani hogy pl szia csinos vagy, hogy vagy, nem megyünk el kávézni?

Miert vagyok ilyen luzer alkat?

2024. jún. 20. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Ne is szólítsd le utcán főleg ne a kávéval mert rád hívja a rendőrséget.
2024. jún. 20. 16:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális. Mitől kéne szoronganod?

Persze attól függ kit, milyen helyzetben. Random utcán én sem megyek oda, mert még azt hiszik idióta vagyok :'D

2024. jún. 20. 16:21
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Mert telis tele vagy félelemmel, gátlásokkal, megfelelési kényszerekkel. Amúgy én is ilyen vagyok. Ezt a sorsot kaptuk, viselnünk kell, halkan és csendben, meg ne tudják mások. F
2024. jún. 20. 16:22
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
#1 Igen? Én szoktam ilyet,és nem történt ilyen soha. Sőt örültek neki,érdekes😑
2024. jún. 20. 16:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
4# Mert valszeg jól nézel ki.
2024. jún. 20. 16:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Sokszor attól félek hogy visszautasítanak vagy elküld a csaj és az rosszul esne de miert
2024. jún. 20. 16:31
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Fogd fel úgy, hogy nem múlik rajta semmi. Nincs mit vesztened. Ha nem mész oda úgy sem jön össze semmi, meg ha elutasít, akkor sem. De legalább megpróbáltad.
2024. jún. 20. 16:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan vagy mint én csak azzal a különbséggel hogy nekem vannak barátaim meg volt viszonyom nővel de a közös az az bennünk hogy valamiért nem tanultunk meg kapcsolódni másokhoz így nagyon nehéz a dolog. Attól függetlenül én sem tanultam meg kapcsolódni mert ki voltam közösítve. Magamtól tanulgattam próbálgattam. És bár jöttek pozitív visszajelzések a nőktől sőt volt olyan aki belém is szeretett de attól függetlenül mégis a nullán van az önbizalmam.
2024. jún. 20. 17:11
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Bakker még egy ovis is tud virágot adni.
2024. jún. 20. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
54%

Normális!

Nem azt mondom, hogy célra vezető, de logikus és érthető, hogy így érzel.

Viszont azt látnod kell, hogy pont annyira "normális" ez mintha azt mondaná Neked valaki, hogy ő nem lép ki a házból, mert mi van ha a fejére esik egy tégla amíg sétál a városban. Mi van ha elüti egy autó, ahogy a járdán sétál? stb.

Fél, hogy baja esik, ezért inkább ki sem lép a házából. Aztán egy időután már nem nyitja meg a víz csapot, mert mi van, ha nem tudja majd elzárni aztán folyik a víz és elárasztja a lakást?! stb.

Szóval a félelmek normális dolgok, de szükség van bátorságra, hogy az ember normálisan élhessen. Merjen kimenni az utcára, merje mindennap meggyújtani a gázlángot és vizet ereszteni, hogy főzhessen.

Nem szoronghatunk egyfolytában. Bajok történnek, de megjavítjuk, meggyógyulunk, feldolgozzuk, tovább lépünk.

Viszont Te annyira félsz attól, hogy egy idegen ember nem akar majd veled lenni első pillanatban, hogy meg sem próbálod.

Jelenleg én is nagyon félek ismerkedni.

Nem rég szakítottam és csak azért néha oda megyek az utcán egy lányhoz megdicsérni és beszélgetni vele, hogy 3-ból egyszer egy kedves mosolyt kapjak vissza és abból erőt és bátorságot merítsek a következő 5 alkalomhoz. Sokszor nagyon félek, hogy jaj el fog küldeni a sunyiba és nem kell a flegma lenéző tekintet, de tudatosítani kell, hogy az NEM NEKEM, hanem a helyzetnek szól. Az adott benne lévő érzelmek jönnek csak ki, és nem konkrétan én rám reagál. az csak kb 10% amennyit én befolyásolok. A maradék 90% azaz ő mai napja, érzelmei, múltja stb. Amikről semmit sem tudok.

Írjál privátot ha szeretnél erről beszélgetni, igyekszem segíteni, hogy ezeket a szorongásokat úgy tudd tudatosítani, ahogy kellene és ne vedd magadra és omolj össze egy elutasítás miatt.

27F

2024. jún. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!