Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csajozzak, ha nem tudom magamat sem elfogadni?
#11:
De miért irigykedsz, egyáltalán mire? Én nem vitatom, hogy a férfiak léteme sem könnyű, de basszus nincs menstruációd, nem görcsölsz havonta miatta, nem szülsz, nem vagy kurwa csak azért, hogy szóbaálltál férfival, azért se ha dugsz 50 nővel, nem vagy prűd, frigid, nem kell olyan szinten adni a külsődre, nem kelsz fel a gyermekhez éjjelente, nem néznek le téged ha vezetői pozícióban vagy, hogy biztosan felszoptad magad stb. stb.
Ráadásul keleti országrészekben, vagy Afrikában a nők még mindig a férfiakkal szemben alul vannak.
Sőt még fejlett államokban is ugyanígy előfordul hiába az egyenlő jogok.
De akkor is a múltban a nők semmibe voltak nézve és mégcsak most tartanak egy szinten a férfiakkal.
Mire irigykedsz ennyire?
Nem tehetnek a nők róla, hogy egyik nőnek se kellesz, vagy csak egy ideig. Akkor inkább mindketten hibásak vagytok miatta.
A nők ellen elkövetett bűntények sokkal nagyobb százalékban előfordulnak mint fordítva. Erre irigykedsz?
"nők ellen elkövetett bűntények sokkal nagyobb százalékban előfordulnak mint fordítva"
Nem! Az emberolesek aldozatainak 70%-a ferfi.
40F incel
"Nem! Az emberolesek aldozatainak 70%-a ferfi."
Az elkövetői is férfiak.
Úgy sehogy, hogy magadat sem fogadod el. Így, hogy várod, hogy a nők elfogadjanak?
Én is eljárok egyedül túrázni és bringázni, de én olyankor nem érzem magányosnak magam.
Stagnálásom van, de nekem nem a szex része hiányzik a kapcsolatból, hanem az ölelések, beszélgetések, romantikázások. A szex afféle plussz lenne, ha lenne kapcsolatom. 42N
"Stagnálásom van, de nekem nem a szex része hiányzik a kapcsolatból, hanem az ölelések, beszélgetések, romantikázások. A szex afféle plussz lenne, ha lenne kapcsolatom. 42N"
A 30 feletti nok nem erdemelnek parkapcsolatot.
40F incel
"A 30 feletti nok nem erdemelnek parkapcsolatot."
A 29 évesek még igen? Mitől függ?
"40F incel"
Az meg milyen állatfajta?
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!