Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosincs esélyem párkapcsolatra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosincs esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Hivatalosan szingli már 2,5 éve vagyok. Az alatt volt két rövidebb komolynak induló ismerkedésem (nem lett kapcsolat egyszer a másik fél egyszer meg az enyém miatt). Voltam külföldön többször ösztöndíjjal, ott is ismerkedtem, ott meg azért nem lett kapcsolat. Most csúszok a diplomámmal, januarban záróvizsgázok, utána megyek külföldre megint, mivel egy év gap lett (mestert így nem tudok kezdeni)

Januárig kb otthon vidéken leszek amire megint nincs esély ismerkedni. Jelenleg Budapesten vagyok, jön a nyár, megyünk fesztiválokra de úgyse botlok bele senkibe. Itthon vidéken szeptembertől leszek, majd pár hónap külföldön és megint eltelik egy év, lassan 24 leszek és senki érdemlegeseel nem találkoztam

Társker appokat felfüggesztettem, elég volt belőlük

Szóval, tényleg ennyire reménytelen, hogy senkim nem lesz?(: soha?

2024. jún. 17. 20:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Most nem értem, te férfi vagy akinek nem sikerül csajoznia vagy nő vagy akihez nem mennek oda a férfiak vagy nem a normálisak
2024. jún. 17. 22:08
 12/24 anonim ***** válasza:
20%

Nőként hagyd abba a picsogást és fogadd el, hogy Gigachadon kívül is van élet. Vagy várj és dugasd magad a legjobb pasikkal, majd 35 évesen sírj, hogy minden férfi egy disznó, pedig te már gyereket akarnál.

Ha egy kicsit lejjebb adod az igényeke, pl. 190cm-es helyett megelégszel a 180cm-es férfiakkal is már több esélyed lenne.

2024. jún. 18. 06:17
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Ha férfi vagy, akkor azon múlik, hogy hogy nézel ki és hogy állsz anyagilag. Ha nő, akkor meg azon, hogy mennyire reálisak az elvárásaid.
2024. jún. 18. 07:53
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

10-es "Ha nő vagy lesz kapcsolatod, ha férfi akkor nem."

Nem 2 ember kell egy párkapcsolathoz?

2024. jún. 22. 21:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Januárig kb otthon vidéken leszek amire megint nincs esély ismerkedni"

Igen, köztudott, hogy a Budapest-táblán túl nem jöhetnek létre párkapcsolatok.

Az a baj, hogy ahelyett, hogy egyszerűen csak hagynád, hogy alakuljanak a dolgok, vagy netán tennél is érte, te mindenhol csak a kifogásokat keresed. Így persze, hogy soha nem lesz senkid, hiszen ha lenne is, te találnál kifogást, hogy miért ne legyen.

2024. jún. 22. 23:42
 16/24 Senior Séf ***** válasza:
86%
Noha szingli sohasem voltam, életem szerelmét 40 évesen találtam meg. Szóval annyira nem vagy elkésve.
2024. jún. 23. 00:51
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

Ha nő vagy akkor 30-ig lehet jó pasid, akár Chad is. Ha nő vagy és már 35 körül akkor elvált apukák vagy aputestű testszagú IT-sok jöhetnek csak szóba. Ha nő vagy és 40 akkor miről beszélünk?

Ha férfi vagy és nem GigaChad vagy 180 magas 60-70 kilós tiniChad akkor esélytelen, kivéve ha rengeteg pénzed van és likviditásod, tehát havi 2-3 milla kp-ban, mellé lakások a városban, nyaralók és autók.

40f incel

2024. jún. 23. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Van olyan az életedben akivel már régebb óta ismeritek egymást ?

Megesik, hogy két ember barátként kezdi és később lesz belőle valami több.

Milyen közegben ismerkedsz szívesen ?

2024. jún. 23. 11:39
 19/24 anonim ***** válasza:
41%

Egy monogám társadalomban igen. De az szexuális forradalom óta már nem abban élünk.

Azóta a Pareto-féle elv szerint oszlanak el a férfi-nő kapcsolatok.

2024. jún. 23. 14:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Majd ha már lesz egy állandó lakóhelyed, akkor komolyan vesznek.
2024. jún. 24. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!