Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosincs időnk egymásra, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosincs időnk egymásra, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt, de ez a nyár nagyon nem úgy alakult ahogy kellett volna. Ő dolgozott végig, minden egyes nap és alig találkoztunk, mert mire végzett a munkával már fáradt volt... Ha meg mertem neki említeni, hogy nem bírom már így, hogy sosem találkozunk, még én voltam a hibás...Most meg mondja, hogy majd suliidőben ott aludhatok nála mindig, meg így meg úgy... de suli időben nekem tanulnom kell és edzésre járnom, nem lesz túl sok időm... mégis mit csinálhatnék, hogy jusson egymásra idő?

17/L és 18/F

2013. aug. 28. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Tanulj nála!
2013. aug. 28. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:
hát abból nem sok tanulás lesz szerintem :D
2013. aug. 28. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet oldani... Párom két napon keresztül 15 órát dolgozik reggeltől éjfélig, én meg reggel nyolctól este nyolcig egyetemen leszek és dolgozni fogok. Beszéljetek egymással, amikor tudtok, fussatok össze egy negyed órára, hétvégén pedig legyetek együtt. Ha nem működik a hétvége, oldjátok meg hétköznap a találkákat. Ha szeretitek egymást, lehet igazodni és küzdeni. 19L
2013. aug. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!