Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolatban élők: van(nak)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők: van(nak) életminőséget lerontó fóbiá(i)tok, vagy mentális zavarotok? A párotok tud róla, támogat a gyógyulásban, elfogad titeket?

Figyelt kérdés
Akinek nincs párja, attól szívesen olvasnám azt is, hogy ismerkedés során mit tapasztal, mikor előkerül a téma, ha egyáltalán be meri vallani a másiknak az elején?!
2024. jún. 16. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Én rászoktam a drogokra, de a lány akit szeretek nem tudja.
2024. jún. 16. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
A feleségem ornitofóbiás, emiatt nincsenek kültéri közös programjaink. Ezt leszámítva nem nehéz vele együttélni.
2024. jún. 16. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
#1: Rehabra menj, tönkre fog téged tenni teljesen. Egyébként ha nem tud róla, többet ér a drog mint a lány akkor nem szereted őt...
2024. jún. 16. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
ilyen nincs, de életünket megkeserítő családtag, na az van.
2024. jún. 16. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

De szeretem őt. Rehabra hiába megyek. Ez segít olyannak maradnom amilyen vagyok. havi 2-3 estéről van szó.

2024. jún. 16. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

#5:

Ha szeretnéd tényleg akkor leszoknál teljesen a drogokról vagy szakítanál vele, hogy ne legyen együtt drogossal. Tök mindegy mit nyomatsz havonta 2-3 este nagyon sok. Az agysejteket "eszi meg", az arcod változik meg. Hogyan érhet többet a drog mint a saját életed? Bakker akkor inkább cigizz. Még az is jobb mert mégiscsak dohányosként dolgozhatsz, talán tovább élsz. De így? Akármikor csinálnak drog tesztet azt kivágnak munkahelyről. Ne már, hogy nincs annyi akaraterőd, nincs olyan halálfélelmed, hogy nem tudod lerakni a kábítószert. Te nem akarod.

2024. jún. 16. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Ne beszélj zöldségeket. Nem minden drogtól változik meg az arcod meg nem is eszi meg az agysejteket. Nem heroint használok, semmi olyat amitől lenne testi függőségem.

Nem is tudsz rólam semmit. A drogok segítenek embernek maradni nekem. Segít felszínen tartani.

2024. jún. 16. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:

közepesen komoly étkezési zavar

meg lehet szokni, tűrhető

2024. jún. 16. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
47%

Párkapcsolatban élek, de még nem élünk együtt. Kérdés nekem az, hogy együttélés során nem lesz-e belőlem a páromnak elege, de jelenleg támogató - nem árultam neki zsákbamacskát, elmondtam, hogy milyen problémáim vannak.

1. Depresszió - kezelem, de azért van. Az a típus, ami rosszabb napokon olyan, mintha nem lenne erőm bárminek az elvégzésére. Azért megbeszélt időpontokra elmegyek meg dolgozni dolgozom, de pl. van, hogy nem tartok úgy rendet, mert nem érzem az energiát magamban rá.

2. Ez nem diagnosztizált, de a tünetek passzolnak rám, és mostanában kezdtem el rajta gondolkodni... ADHD gyanús. Néha egyszerűen túl soknak érzem az elvégzendő feladatokat, és elveszek bennük... egyszerűen bénító néha nekem az "élet", ha lehet így fogalmazni, nem vagyok strukturált, belekezdek dolgokba, elfelejtek dolgokat... azért nem súlyos eset, de szintén főleg a házimunka, rendtartás terén vannak gondok (pl. alig van szabadidőm, és ahelyett, hogy módszeresen megcsinálnám egymás után pl. a rendrakást, porszívózást, portörlést, mosást, mosogatást, mindig kicsit dolgozom rajtuk, ahogy eszembe jut, és van, hogy egyik sincs emiatt kész egy nap). Illetve van, hogy olyan dolgokat, amik nem időponthoz kötött "események" (azokat naptárban tudom vezetni), elfelejtek megcsinálni, pedig terveztem / kéne, mert egyik időpontban még emlékszem rá, másikban már nem. Pl. néha-néha túl későn veszek be olyan gyógyszert, amit naponta uolyan időpontban kellene bevenni, utolsó pillanatig halogatok bizonyos dolgokat (pl. adóbevallást utolsó előtti nap adtam le, pedig előtte 2 hétig napi szinten eszembe volt; emailek megválaszolása)... volt egy olyan eset is, amikor elfelejtettem egy közeli rokonomat felhívni, amikor szülinapja volt, pedig benne volt a fejemben.

2024. jún. 16. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:
ADHD, exem nagyon karrierista volt, pénz pénz pénz hajtás ment. Én lazább voltam, volt fix munkahelyem ami eleget fizetett az én kis életemre, és nem volt nagy indokom váltani. Kényelmesen 2 óra alatt ledolgozom 8-at itthon. 3x kezdtem egyetemet, abbahagytam, könyvelőit félbe hagytam (mikor szakítottunk) mert nem érdekelt csak miatta akartam több pénzt keresni, hogy ne legyen olyan nagy különbség) jobban fizető állást azért nem fogadtam el, mert messze lennék a páromtól etc. Mindig is kiborította, hogy nem tudok semmit befejezni, szétszórt vagyok és nem vagyok olyan motivált meggazdagodni, mint ő. Végül nem emiatt mentünk szét.
2024. jún. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!