Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet legyőzni a kirekesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet legyőzni a kirekesztettség érzését az szerelem piacon?

Figyelt kérdés

Nekem igazából nem megy olyan rosszul az ismerkedés, beszélgetés a lányokkal. Legtöbbször tudok közös témát találni és általában figyelek arra, hogy inkább kérdezzem és arra reagáljak, ne én fárasszam olyan sztorikkal, amik esetleg nem érdeklik. Azt elismerem, hogy akkor tudok jól beszélgetni, ha kettesben vagyunk vagy csak 3-4 fő társaságában, nagyobb körben nem vagyok olyan nagyszájú, tudom, hogy azokat a férfiakat tartják dominánsnak, akik inkább ilyenek, de nekem ez valahogy nem annyira megy. Mindig arra gondolok, hogy a körben lévők jelentős részét úgysem érdeklik a sztorijaim és inkább azzal tudok mélyebben beszélgetni, akivel egymásra tudunk hangolódni.

Az önismeretem alapján is rájöttem, hogy azoknál a lányoknál van esélyem, akik intelligensek és szeretik a mélyebb beszélgetéseket, vagy értékelik azokat a dolgokat, amikről én tudok beszélni. Az ilyen kétértelmű csipkelődések nem annyira mennek, vagyis amíg nem ismerem a másikat, tiszteletlennek tartanék ilyen megjegyzéseket tenni, de megint vannak, akik ezzel aratnak. Szóval vannak esetek, amikor úgy érzem jól haladok és a lánynak is tetszem, de valahol mégis azt érzem nem tudok szerelmes lenni, nem tudok olyan mély érzelmi töltetet adni, amire vágynának, túl racionálisan nézem a dolgokat is, hogy a kulturális, szociális, morális háttér találjon. Nehéz megfogalmazni, de mintha úgy érezném nem vagyok abban a pool-ban (bocsánat az angol kifejezésért), ahonnan az emberek társat választanak maguknak.

jún. 16. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

" Azt elismerem, hogy akkor tudok jól beszélgetni, ha kettesben vagyunk vagy csak 3-4 fő társaságában, nagyobb körben nem vagyok olyan nagyszájú, tudom, hogy azokat a férfiakat tartják dominánsnak, akik inkább ilyenek..."

Nem jól tudod. Aki állandóan poénkodik, a figyelem középpontjába kerül nem biztos egyáltalán, hogy több nőnek is az esete. Simán lehetséges, hogy elkönyvelik jó ismerősnek, havernak, barátnak és az életben nem kerül ki belőle.

Egyáltalán honnan szeded, hogy az extrovertált férfi domináns? Vagy hogy kell a nőknek olyan férfi aki dominánsabb? A nők többsége az egyenjogúság híve.

Úgy tűnik hiába jobb az önismereted valamivel az emberismereted nagyon nem jó.

Egyébként meg azért nem érzel semmit a lány iránt mert ilyen hülyeségekkel járatod az agyad, vagy "csak legyen már végre csajom" alapon ismrkedsz vele.

jún. 16. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Pl. máshol hisztizel. Mondjuk az oviban!
jún. 16. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy érződik a leírásodból, hogy nem Önmagadat adod. Magyarul meg akarsz felelni.

Egy hamis képet adsz el magadról. Ahogy a kérdésed is inkább üzleti, mint érzelmi. Frappáns és lehengerlő akarsz lenni, de ez minden csak nem természetes.

jún. 18. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!