Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ennyi fiatal (20-30eves) szenved a párkeresèssel?

Figyelt kérdés
Mi változott meg manapság amiért ennyire sokaknak nem megy,régen mivel volt másabb?
2024. jún. 15. 10:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

#29 Te miről beszélsz? 😂😂

Ezek emberi minimum dolgok. Legalábbis voltak.

2024. jún. 15. 13:57
 32/44 anonim ***** válasza:
56%

31, arról beszélek, hogy te ezeket hozod fel a sikertelenséged okának.

Ha nő vagy férfi azt ecseteli, hogy ő mindig mindenben jó és jobb is, mint mások, de nem kell senkinek, akkor szinte biztos, hogy tolerálhatatlan negatív tulajdonságai vannak.

Te is ezt gondolnád, ha nőként levágnék egy sirámot, hogy én mennyire normális vagyok, és ezért nem kellek senkinek.

2024. jún. 15. 14:11
 33/44 anonim ***** válasza:
86%

"

A “kínálat” változott. Régen azzal voltál együtt aki elérhető volt a közeledben, ma már akárkivel ismerkedhetsz, hála az internetnek."

Ezzel együtt pedig jött az, hogy ha rengeteg választásod van, akkor az olyan, mintha nem lenne választásod, mert mindig azon gondolkodsz, hogy "hátha van jobb".

Ezer és ezer, hosszabb és rövidebb távon folytatott szociológiai és pszichológiai kísérlet bizonyította azt, hogy minél nagyobb a választék, annál elégedetlenebb vagy a választásoddal.

Az sem teljesen igaz, hogy mivel nincs kényszer, ezért okosabban választanak az emberek. A mellékelt ábra azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem igaz. Annyi történik, hogy egyre terheltebben érkezünk a kapcsolatokba, ahogy haladunk előre életkorunkat tekintve.

Az jár a fejünkben, hogy most van ugyan Béla, akivel kiválóan lehet akár érzelmekről is beszélni, de nála Ricsinek annó sokkal kiterjedtebb baráti köre volt és izgalmasabb volt vele az élet, szeretőnek viszont Peti volt a legjobb, míg Pisti mellett olyan anyagi biztonságban éltünk, amit azóta sem tudott senki biztosítani.

Ezért elhagyják az emberek egymást, ha jön egy olyan másik, aki azon a téren, amit éppen akkor hiányolsz, jobb a jelenleginél. De az új is rosszabb lesz egy másik téren.

Szóval visszakanyarít ez is minket a sok választás => sok tapasztalat => illúziók kergetése útra. És ez igaz mindkét nemre!!!

Férfiként hiába keresel kinézetre gyönyörű, ágyban vadmacska, feleségként kedves és hűséges, anyaként példás nőt, egyszerűen NINCS ILYEN, és nem is elvárható.

Rá kell jönnöd NEKED mi a legfontosabb, és ha az a tulajdonság megvan, akkor a többiben kompromisszumot kell kötni.

Csak régen nem feltétlenül dönthetted el, hogy SZÁMODRA mi a legfontosabb, mert kinéztek.

"Jaj hagyjad már, nem mindegy, hogy néz ki, legalább nem iszik, és nem fog megcsalni". De ha te leszarod, hogy megcsal, csak legyen elképesztően jóképű, akkor miért ne működhetne jól a dolog?

Ez a brutális választék, ez az, amivel aláteszünk saját magunknak, mint társadalomnak.

2024. jún. 15. 14:44
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Kibővült a választék, elérhetőbbek lettek a távolabb élők is, ma már nem kell utaznod , hogy megtudd kik laknak 30-40 km-el távolabb régen max ha dolgozni jártál távolabb akkor ismerhettél meg mást.

Nem elégednek ma már meg az emberek egy átlagossal vagy azzal ami épp marad, hanem van választék.

És aki megteheti, az miért is ne választaná a legjobbaT?

Miért ne válogatna egy nő és választaná a legjobbat? Megteheti nem?

Ha a férfi is megteheti akkor ő is a szebbet fogja választani illetve akivel nincs probléma.

2024. jún. 15. 16:01
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek nem mozdulnak ki, az online párkeresés meg csak akkor működik, ha nagyon fotogén vagy és vagy alkalmit keresel (kivételek természetesen vannak). Élőben elidegenedtünk egymástól, simán elmegyek egy tanfolyamra és senki nem beszél senkivel (tapasztalat), vagy megyek programozni és nem vegyülnek a társaságok. Így azok, akiknek nem megy az online ismerkedés (ami szerintem a fele, ha nem a többség), azok ki vannak hagyva.

Többek közt ez a saját tapasztalatom is.

2024. jún. 15. 16:36
 36/44 anonim ***** válasza:
35%
#30 igen erre értem azt hogy a nőknek inkább csak a tökéletes pasi kell a férfiak jobban elfogadják azt a nőt aki mondjuk nem annyira szép.
2024. jún. 15. 17:17
 37/44 anonim ***** válasza:

"Volt olyan eset hogy nappal, nyílt utcán rá mertem nézni két szembejövő lányra, aztán azok hangosan, visítva, a combjukat csapkodva nevettek rajtam."

Nem akarlak megsérteni téged, de szerintem ezt csak beképzeled. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem rajtad nevettek, a csajok ugyanis levegőnek nézik azokat a pasikat, akik számukra érdektelenek. Nevetni max akkor nevetnek, ha adnak rá okot, pl. odamegy valaki hozzájuk, és ciki módon viselkedik. Ennyi erővel a kiélt, alkoholista kéregetőkön is nevethetnének, de inkább elkerülik őket, és nem hívják fel magukra a figyelmet.

És már csak azért sem lehetséges amit mondasz, mert a csúnya ember nem nevetséges látvány.

Szerintem ez csak a te fejedben él, hogy mégis az. Nemrég egyébként láttam egy igazán csúnya lányt, akinek torz volt az arca. Hàt inkább sajnáltam.

Egyébként meg - szubjektív véleményem - akik itt csúnyának nevezik magukat, azok szinte biztos, hogy nem azok, hanem saját magukat látják annak, mert nincs olyan arcuk/testük, mint pl. Cristano Ronaldo-nak.

Ha már focisták pl. Wayne Rooney sem egy szép ember, de ő legalább elért valamit, az életben, van stílusa, férfias kisugárzása. Nem helyes, de nem is csúnya.

A csúnyasàg itt kezdődik:

[link]

2024. jún. 15. 19:57
 38/44 anonim ***** válasza:

De engem nevettek ki, a fiatal, béna, esetlen fiúkat (akkor voltam kb 20 éves, de 15nek néztem ki, sovány, csóró) simán kinevetik hangosan. Egy agresszív, alkoholista csövest, vagy egy nagydarab, ronda, rosszarcú férfit nem mernek, tartanak tőle.

2024. jún. 15. 20:20
 39/44 anonim ***** válasza:

Akkor ahhoz valamit csinálnod kellett, hogy elérd, hogy kinevessenek, fel kellett magadra hívnod a figyelmet, pl. feltűnő, ciki öltözködés stb.

Egy esetlen, lúzer srác semmilyen reakciót nem vált ki a nőkből, levegőnek nézik. Max akkor nevettek volna ki, ha odamész, és bénázol.

Nekem van egy autista ismerősöm, aki elfogadta, hogy egy lúzer. Nála egyébként még lenne is ok a nevetésre, ugyanis mikor találkozok vele, mindig a problémáit sorolja. Ha jól emlékszem, volt, hogy olyan hangosan, hogy már én éreztem magam kellemetlenül.

Sose láttam, hogy valaki nevetett volna rajta, mikor vele voltam.

2024. jún. 15. 22:00
 40/44 anonim ***** válasza:

36, nem fogadják el jobban vagy persze igen, ha a nem annyira szép = modell szint, csak épp smink, frizura, jó ruhák nélkül.

Az pedig még elég távol áll a tökéletestől, ha mindannak, amit leírtam a 30-ban, sikerül hozni az ellenkezőjét. Az lenne a normális kb. Elég szomorú, hogy már aki ennyit tud, is nagyítóval keresendő, és többnyire kapcsolatban található meg, abból kirobbanthatatlanul...

2024. jún. 15. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!