Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ennyi fiatal (20-30eves) szenved a párkeresèssel?

Figyelt kérdés
Mi változott meg manapság amiért ennyire sokaknak nem megy,régen mivel volt másabb?
2024. jún. 15. 10:01
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem én régimódi vagyok. Nem vagyok elég menő a csajoknak, mert nem bukik ki a számból minden mondat végén, hogy tesó, meg g@ci. Nem pózolgatok a kocsimmal minden képen félpucéran a bicepszem feszegetve. (Pedig jobb autóm van, mint az ilyen típusoknak általában, de ezt csak az irónia végett írom.)

Ha valakivel ismerkedem, akkor érdekel mi van vele, reggel ráírok, hogy legyen szép napja (ezt kifejezetten utálják). Stb..

2024. jún. 15. 11:19
 22/44 anonim ***** válasza:
52%
szerintem a szabadosság miatt meg,hogy eléggé flegma válógatós meg nagyképű és beteg generációk vannak meg lesznek kitenyésztve.
2024. jún. 15. 11:41
 23/44 anonim ***** válasza:
89%

Az egekbe tolódott az ingerküszöb.

Nők is szenvednek, átlagosak is. Ha nincs instapozitívra alakított külsőd, és személyiségre is csak egy hétköznapi, semmi különös ember vagy, az ma már kevés. Akkor maradj magadnak, mert nem tudsz mit/eleget nyújtani...

2024. jún. 15. 11:45
 24/44 anonim ***** válasza:
35%
Nem hinném hogy a nők szenvednek bármikor találnak ha mást nem dugásra férfit.
2024. jún. 15. 12:04
 25/44 anonim ***** válasza:
80%
#24 A párkapcsolat nem egyenlő a dugással.
2024. jún. 15. 12:10
 26/44 anonim ***** válasza:
73%

Csak hogy általában a nők nem vágynak arra, hogy akárkivel dugjanak

2024. jún. 15. 12:13
 27/44 anonim ***** válasza:
77%
Egyvrakat fiatalt csak párban látok meg csókolózni mindenhol
2024. jún. 15. 12:47
 28/44 anonim ***** válasza:
30%
#24 nem egyenlő persze de könnyebb dolguk vannak férfiaknak változatos az elvárásaik nem minden férfi vágyik rá hogy jó testű legyen egy nő de fordítva ez már kevésbé működik pl egy duci nő hamarabb talál pasit mint fordítva.
2024. jún. 15. 13:00
 29/44 anonim ***** válasza:
48%
21, inkább az a baj, hogy kurvára tökéletesnek hiszed magad, ha a valódi problémákat nem látod magaddal, és csak leszopod magad, hogy mekkora isten vagy.
2024. jún. 15. 13:15
 30/44 anonim ***** válasza:
84%
24, csak nem mindegy, hogy arra is milyet... Az csupán legenda, hogy szexkapcsolatra akármilyen férfit megkap egy nem top nő is. A jobb férfiak ugyanúgy válogatnak arra is, mint normál kapcsolatra. Nem jobb férfival meg ki akar szexelni? Olyannal, aki önző, béna, a farka nem működik rendesen vagy nem megfelelő méretű, a kommunikációja és viselkedése sivataggá szárít, bónuszként esetleg ápolatlan is. Ennél tényleg jobbak a vibrik vagy még az ujjaink is...
2024. jún. 15. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!