Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ennyi fiatal (20-30eves) szenved a párkeresèssel?
"Persze akkor még nem is voltak az egekbe tolva az igények a média által."
A férfiaké mindig az egekben volt. Most egyenlítődik ki.
Amúgy férfiként nem gáz, hogy csak akkor lennél jó, ha kevesen "versenyeznek"? Én baromira szégyellném magam, ha csak akkor lennék jó választás a férfiaknak, ha nagyon kevés okos, humoros, szép, értelmes nő lenne, és én lennék a maradék, aki a közelben van.
Kevesebb a fiatal, mint régebben. Harminc évvel ezelőtt még olyan nyüzsgés volt a különböző szórakozóhelyeken, hogy össze se lehet hasonlítani a mostani állapotokkal. Régen nem volt ilyen szintű kivándorlás a külföld irányába se, mint most.
Egy ~ötezres településen nem tudnak összeszedni egy focicsapatnyi fiatalt? Régen ugyanitt több százan szurkoltak a csapatnak. A félidőben és a meccs után a "civilek" is órákig rúgták a bőrt, kicsik, nagyok, vegyesen.
Később szerintem még rosszabb lesz a helyzet ennél is.
Moziban hárman voltunk legutóbb. Negyven évvel ezelőtt pótszékeket kellett betenni, meg még az ajtókban állva is nézték az emberek pl a Nevem Senkit, vagy A cápát. Hol van ez már?
Most a "nagyon vidék" helyzetét írtam le, lehet, hogy a nagyobb városokban nagyobb a nyüzsgés most is, nem tudom. Az viszont biztos, hogy a fiatalokat elszipkázzák a nagyvárosok (meg a külföld).
Ha olyan rondának születsz, hogy ha egy nő ránéz az arcodra és elhányja magát, azzal nem tudsz mit kezdeni, csak beletörődni hogy nem volt szerencséd a genetikai lottón. Aki szépnek születik, az nyilván nem fogja ezt soha megérteni, hogy milyen az, ha mindenhol viszolyognak tőled, lekezelőek veled az ellenkező nem tagjai. Ha csak 1 napra kellene ezt átélned, szerintem sírva rohannál egy vonat elé, annyira nem lehetsz lelkileg edzett, a válaszodból ítélve.
Hát igen, ha ránézek egy nőre, lehet látni az arcán a fintorgást, undort, hogy legszívesebben öklendezni.
Volt olyan eset hogy nappal, nyílt utcán rá mertem nézni két szembejövő lányra, aztán azok hangosan, visítva, a combjukat csapkodva nevettek rajtam. Persze van olyan is, aki csak visszafogottan mosolyog, kuncog, de a kevésbé "humorosak" inkább hánynának.
Nem, nem képzelem be azt, hogy rajtam nevetnek. Az hogy két melletted elhaladó lányra ránézel, miközben senki más nincs a közelben aztán egy hangos "pffff" kíséretében nevetésben törnek ki, azt elég nehéz félreértelmezni. A legjobban annak örülnék, ha észre se venne senki, mert átlagosnak is jobb lenni mint ocsmánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!