Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ennyi fiatal (20-30eves) szenved a párkeresèssel?

Figyelt kérdés
Mi változott meg manapság amiért ennyire sokaknak nem megy,régen mivel volt másabb?
2024. jún. 15. 10:01
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
59%

"Persze akkor még nem is voltak az egekbe tolva az igények a média által."

A férfiaké mindig az egekben volt. Most egyenlítődik ki.

Amúgy férfiként nem gáz, hogy csak akkor lennél jó, ha kevesen "versenyeznek"? Én baromira szégyellném magam, ha csak akkor lennék jó választás a férfiaknak, ha nagyon kevés okos, humoros, szép, értelmes nő lenne, és én lennék a maradék, aki a közelben van.

2024. jún. 15. 10:37
 12/44 anonim ***** válasza:
75%

Kevesebb a fiatal, mint régebben. Harminc évvel ezelőtt még olyan nyüzsgés volt a különböző szórakozóhelyeken, hogy össze se lehet hasonlítani a mostani állapotokkal. Régen nem volt ilyen szintű kivándorlás a külföld irányába se, mint most.

Egy ~ötezres településen nem tudnak összeszedni egy focicsapatnyi fiatalt? Régen ugyanitt több százan szurkoltak a csapatnak. A félidőben és a meccs után a "civilek" is órákig rúgták a bőrt, kicsik, nagyok, vegyesen.

Később szerintem még rosszabb lesz a helyzet ennél is.

Moziban hárman voltunk legutóbb. Negyven évvel ezelőtt pótszékeket kellett betenni, meg még az ajtókban állva is nézték az emberek pl a Nevem Senkit, vagy A cápát. Hol van ez már?

Most a "nagyon vidék" helyzetét írtam le, lehet, hogy a nagyobb városokban nagyobb a nyüzsgés most is, nem tudom. Az viszont biztos, hogy a fiatalokat elszipkázzák a nagyvárosok (meg a külföld).

2024. jún. 15. 10:43
 13/44 anonim ***** válasza:
60%

Ha olyan rondának születsz, hogy ha egy nő ránéz az arcodra és elhányja magát, azzal nem tudsz mit kezdeni, csak beletörődni hogy nem volt szerencséd a genetikai lottón. Aki szépnek születik, az nyilván nem fogja ezt soha megérteni, hogy milyen az, ha mindenhol viszolyognak tőled, lekezelőek veled az ellenkező nem tagjai. Ha csak 1 napra kellene ezt átélned, szerintem sírva rohannál egy vonat elé, annyira nem lehetsz lelkileg edzett, a válaszodból ítélve.

2024. jún. 15. 10:46
 14/44 anonim ***** válasza:
72%
13, tőled konkrétan elhányják magukat az emberek?
2024. jún. 15. 10:47
 15/44 anonim ***** válasza:
32%
Csak férfiak szenvednem ebben a korosztályban társkereséssel. Tehát a probléma nem olyan általános mint amilyennek leírod.
2024. jún. 15. 10:51
 16/44 anonim ***** válasza:
46%

Hát igen, ha ránézek egy nőre, lehet látni az arcán a fintorgást, undort, hogy legszívesebben öklendezni.

Volt olyan eset hogy nappal, nyílt utcán rá mertem nézni két szembejövő lányra, aztán azok hangosan, visítva, a combjukat csapkodva nevettek rajtam. Persze van olyan is, aki csak visszafogottan mosolyog, kuncog, de a kevésbé "humorosak" inkább hánynának.

2024. jún. 15. 10:52
 17/44 anonim ***** válasza:
72%
16, szerintem te main character syndrome-ban szenvedsz. Beképzeled mások reakcióját, mert az igazsággal nem tudsz élni: hogy senkit nem érdekelsz. A negatív figyelem is figyelem. Rád nem figyel senki sem. Ez böki a csőröd.
2024. jún. 15. 10:57
 18/44 anonim ***** válasza:
40%

Nem, nem képzelem be azt, hogy rajtam nevetnek. Az hogy két melletted elhaladó lányra ránézel, miközben senki más nincs a közelben aztán egy hangos "pffff" kíséretében nevetésben törnek ki, azt elég nehéz félreértelmezni. A legjobban annak örülnék, ha észre se venne senki, mert átlagosnak is jobb lenni mint ocsmánynak.

2024. jún. 15. 11:00
 19/44 anonim ***** válasza:
97%
Az internet, a szocmédia kicsit átírta a játékszabályokat. Változtak a pretenciók, kevesebb a megalkuvás, tolerancia, most már sokkal könnyebb eldobni a másikat, mint régen, kevesebb energiát fektetnek az emberek a kapcsolat megmentésébe. Nem feltétlenül rossz dolog ez, jobb egyedül élni, mint egy mérgező kapcsolatban.
2024. jún. 15. 11:07
 20/44 anonim ***** válasza:
84%
#16 én ronda vagyok de nem szoktak random kinevetni szomorú hogy ilyen is van hogy egy idegen csak úgy kineveti a másikat amúgy abban egyetértek hogy aki mindig szép volt sosem tudja milyen ha valaki nem annyira szép ismerkedésben sőt barátok tálalásban is hátrányból indul. Itt ezt sokan nem értik mert nem tudják hogy milyen ha valaki 28 évesen még csak nem is randizot ezt nem lehet csak arra fogni hogy nincs önbizalom ez arról is szól és aki nem követi az aktuális trendet az lemarad.
2024. jún. 15. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!