Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen udvarlós szövegeket tudtok?
Pl. milyen a meló, milyen a fagyi, milyen a zene, mittomén :D
És nőként írtam.
Szia!
Nagyon szépnek talállak (lehet más szavakkal, vonzónak, különösen felhívtad magadra a figyelmem, kifejezetten tetszel, csinos vagy, megláttalak és nem tudtam nem ide jönni), és azon gondolkodtam, hogy vajon belülről is ennyire tetszenél. Van kedved kideríteni?
Séta, kávé, szörp, sör, fröccs, paintball, darts, billiárd, csocsó, bawling, léghoki, sakk?
---
De ha nem az utcán/kocsmában szólítod le, hanem mondjuk munkahelyen, vagy ahol mindennap látod, akkor ha segítesz neki és elkezdtek közben beszélgetni.
Megdicsérni a haját, vagy elmondani, hogy a szeme amúgy igéző, és nem kell nyálasan vagy ilyesmi, csak tényként közlöd, hogy "hát amikor először láttam a szemeidet, teljesen megbabonázott... de már azért kezdem megszokni a dolgot."
de minden helyzetben más működik. de az őszinteséget azért elég gyakran díjazzák. és azt is, ha ki mered mondani, amit gondolsz. titkolni, hogy vonzódsz valakihez utoljára az általános iskolában volt szokás... utána már könyörgöm nem egyértelmű, hogy mire megy ki a játék? ott egy jó csaj, akkor megmondom neki, hogy "tetszel nagyon, ismerjük meg egymást jobban."
Ha nem akarja, akkor nemet mond, és elfogadod, mint egy felnőtt férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!