Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok! Öt év korkülönbség mennyi éves kortól hanyagolható el szerintetek?
14-19 az lehet sok, hisz eléggé más életszakasz.
18-23 is lehet nagyon más, hisz 23 évesen már dolgoznak a legtöbben, míg 18 évesen nem biztos. Ott még a szülők tartják el.
Viszont 20+-tól ideális esetben egy szinten vannak olyan tekintetben, hogy iskolát végeztek, önállóak, dolgoznak...
Nagyban függ a 2 fél milyensége, mert 40 évesen is lehet valaki gyerekes és 18 évesen is vállalhat valaki felelősséget és komolyan gondolkodhat.
Hallottam már 14-19-es sikertörténetet, de sokkal többet ahol a kapcsolat nem működött. Szintén hallottam 20, 30+-os történeteket is befuccsolni.
5-10
6-11
7-12
8-13
9-14
10-15
11-16
12-17
13-18
14-19
15-20
16-21
----------------------
17-22: --> Ez már olyan határeset szerintem, de előtte mindenképp beteges a véleményem szerint.
18-23: --> ez már oké szerintem, a lány végzős, a srác meg egyetemen végzős, vagy fordítva, szerintem teljesen korrekt. Nyilván ezen felül is már akkor.
Személyiség számít, nem a kor. Hiába hozzám illő a partner korban, ha amúgy sötét mint az éjszaka.
F
#4 részben igaz, amit mondasz, de a kor is számít.
Egy 14 éves, aki 8-akba jár, esetleg most megy majd gimibe / szakközépbe, annak mi keresni valója lenne egy frissen felvett egyetemi hallgatóval / egy olyan emberrel, aki éppen belép a munka világába.
Nagyon más a két élet. Sőt egyenesen beteges, hogy egy fiatal felnőtt ember rögtön megront egy kisgyereket, mert igen, 14-15 évesen még gyerek vagy, bármennyire is fáj annak, aki abban a korban van és ezt olvassa.
A 17 évesnél azért húztam meg a határt, mert általában ott a lányok többsége már átesett jó pár dolgon, így megrontásról már nincs szó, de még ott is lehetnek kivételek, akiknek nem kéne.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!