Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nőnek számít a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek számít a pénz?

Figyelt kérdés
jún. 9. 22:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Igen. A nők szeretik a férfiak pénzét költeni, még ha van saját keresetük, akkor is.
jún. 10. 07:54
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
10-es: mert ami olcsó, az csak rossz minőségű lehet, ami drága, az meg instant jó lesz? Érdekes elgondolás. Ebből látszik milyen rohadt módon felszínes vagy te is és a legtöbb nő. Csak a külsőségek számítanak.
jún. 10. 08:06
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

"De a nyugalom és az egészség szerintem fontosabb."

Mer az nem kerül pénzbe? 😅.

jún. 10. 08:20
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Nem számít,legalábbis nekem.

De azért,ne legyen link. Járjon el normálisan dolgozni.

jún. 10. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Remelhetoleg minden nonek szamit valamennyire, igen.

Soha nem volt meg gazdag pasim (mondjuk kiprobalnam:) ), de nyilvan szamit, ha egyutt tervezunk, kozosen vasarolunk, programokra jarunk, hogy o mennyibol tud gazdalkodni.

Es nem, nem CSAK ez szamit, es siman lehet kompenzalni, ha kicsit csoro. A mostani pasimat en hivtam meg wellnessezni az elejen, es nem volt vele problemam. Kedves, okos, a tenyeren hordoz.

De most mar lassan kicsit kezd zavarni oszinten szolva, hogy 35 evesen a berelt szobajaban lehet csak lenni, raadasul csak az agyban vagy az iroasztalnal, mert nappali sincs, tudom, hogy nem fer bele neki kulfoldi utazas, es a 100 ezres fogamzasgatlot (spiral) is egyedul fizettem, illetve elvileg majd valamikor beszall, ha lesz penze.

Nagyon rosszul fizeto munkaja van, es 3 havonta ha elkuld egy oneletrajzot, na ez az, ami zavar.

Szoval, szamit nekem a penz?

jún. 10. 09:56
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
Igen, csak a rusnyák jönnek olyannal össze akik náluk szegényebbek.
jún. 10. 12:50
 17/20 anonim ***** válasza:
A nagyon hippiknek nem meg a nagyon hülyéknek nem, a többi nőnek igen. Az más kérdés, hogy azok közül ki az, akinek minimális szinten (pl. ne neki kelljen a párját huzamosabb ideig eltartani; együttélés esetén két gombóc fagyira ne kelljen kuporgatni, vagy akár urambocsá évi pár programra és 2-3 nap nyaralásra; gyerekvállalás esetén ne kenyéren-vízen tartva legyen a gyerek és ki tudják üvöltözés nélkül fizetni az osztálypénzt stb.), van, aki nagyobb igényű ennél, van, aki meg egyenesen aranyásó.
jún. 10. 14:14
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
12 Nem, csak ismerem a kajákat. És valamiért a csórók halomra veszik az egészségtelen szarokat, pedig szerintem pont, hogy olcsóbb egészségesen enni. Csak ahhoz lehet főzni kellene, alapanyagokat pucolni, azt meg nem szeretik vagy nem tudom.
jún. 10. 19:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Nyilván valamilyen szinten mindenkinek számít. Viszont nem mindegy, hogy anyu tömködi a zsebét, vagy megdolgozik érte. Hogy valami miatt tönkrement az élete (mint az enyém), de siránkozás helyett azon dolgozik, hogy talpraálljon.

Ez mindkét nemre érvényes.

jún. 10. 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Sőt, minden embernek, nőnek és férfinak egyaránt.

De ne essünk át a ló túloldalára. Nem azt jelenti, hogy nálam minimum egy Mustang és egy luxusvilla a beugró, 7 számjegyes fizuval.

Én képes vagyok magamat eltartani - nem túl habzsi-dőzsi, de elvagyok.

De nem tudok eltartani még egy embert. Szóval fonos, hogy a partnerem ne élősködjön rajtam, hanem ő is el tudja magát látni. Így jól élünk, és be tudunk iktatni egy csomó extra, nem létfontosságú költséget.

jún. 11. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!