Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek számít a pénz?
"De a nyugalom és az egészség szerintem fontosabb."
Mer az nem kerül pénzbe? 😅.
Nem számít,legalábbis nekem.
De azért,ne legyen link. Járjon el normálisan dolgozni.
Remelhetoleg minden nonek szamit valamennyire, igen.
Soha nem volt meg gazdag pasim (mondjuk kiprobalnam:) ), de nyilvan szamit, ha egyutt tervezunk, kozosen vasarolunk, programokra jarunk, hogy o mennyibol tud gazdalkodni.
Es nem, nem CSAK ez szamit, es siman lehet kompenzalni, ha kicsit csoro. A mostani pasimat en hivtam meg wellnessezni az elejen, es nem volt vele problemam. Kedves, okos, a tenyeren hordoz.
De most mar lassan kicsit kezd zavarni oszinten szolva, hogy 35 evesen a berelt szobajaban lehet csak lenni, raadasul csak az agyban vagy az iroasztalnal, mert nappali sincs, tudom, hogy nem fer bele neki kulfoldi utazas, es a 100 ezres fogamzasgatlot (spiral) is egyedul fizettem, illetve elvileg majd valamikor beszall, ha lesz penze.
Nagyon rosszul fizeto munkaja van, es 3 havonta ha elkuld egy oneletrajzot, na ez az, ami zavar.
Szoval, szamit nekem a penz?
Nyilván valamilyen szinten mindenkinek számít. Viszont nem mindegy, hogy anyu tömködi a zsebét, vagy megdolgozik érte. Hogy valami miatt tönkrement az élete (mint az enyém), de siránkozás helyett azon dolgozik, hogy talpraálljon.
Ez mindkét nemre érvényes.
Igen. Sőt, minden embernek, nőnek és férfinak egyaránt.
De ne essünk át a ló túloldalára. Nem azt jelenti, hogy nálam minimum egy Mustang és egy luxusvilla a beugró, 7 számjegyes fizuval.
Én képes vagyok magamat eltartani - nem túl habzsi-dőzsi, de elvagyok.
De nem tudok eltartani még egy embert. Szóval fonos, hogy a partnerem ne élősködjön rajtam, hanem ő is el tudja magát látni. Így jól élünk, és be tudunk iktatni egy csomó extra, nem létfontosságú költséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!