Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek tényleg csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek tényleg csak akkor számít a jó szex, ha azon kívül minden mást megkap az aktuális kapcsolatában?

Figyelt kérdés

Az egész abból indult ki, hogy a legutóbbi exemmel is viharosan alakult a kapcsolatom, egész napokat végigszexeltünk, terveztük a közös jövőt (amit egyébként pont ő vetett fel) és mégis visszament az exéhez.

Tegnap együtt edzettem egy haverommal, akinek adok a szavára, mert több száz nője volt már és nincs elszállva magától meg nem is celeb, egyszerűen ért a nők nyelvén. Ő mondta, hogy ne ostorozzam magam (egyébként simán a szemembe mondaná, hogy kretén vagyok és ássam el magam), mert ő is egyre inkább azt veszi észre, hogy manapság a nőknek egyre kevésbé számít a szex minősége. És hogy inkább azok értékelik, akik benne rekedtek ellaposodott házasságban, ahol azon kívül minden jól működik, olyankor felülértékelik azt, hogy a szex hiányzik vagy nem az igazi.

De minden más esetben annyira nincs jelentősége az egésznek, hogy többet számít az, hogy a másik fél is dohányzik és bent is lehet szívni a cigit szex után a lakásban, nem kell kimennie az erkélyre, vagy kocsival viszi őt ide-oda, nem kell BKV-zni, vagy 5 perc sétára van az egyetemtől a lakás, ahol a másik srác lakik.

Tényleg ezek a szempontok manapság többet számítanak egy nőnél, mint az, hogy valakivel jó a szex?

2020. máj. 17. 00:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Részemről igen.
2020. máj. 17. 00:32
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Szamit a jo szex. De nalam nem az a kapcsolat fo mozgato rugoja. Fontosabb hogy a partnerre lehessen szamitani es figyelmes legyen, ebbe mondjuk nyilvan a szex is beletartozik.
2020. máj. 17. 00:33
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

"akik benne rekedtek ellaposodott házasságban, ahol azon kívül minden jól működik"

Ne haragudj, de ez nem egy ellaposodott házasság.

Nekem nem fontos a szex, hanem csak egy kellemes mellékhatása a kapcsolatnak. És szándékosan nem szexuálisan túlfűtött embert választottam, mert sokkal jobb az élet egy olyan ember mellett, aki nem felajzott mindig és nem nyomaszt folyamatosan azzal, hogy naponta dugnunk kell meg fejjel lefelé, hátrafelé nyilazva kell leszopnom idővel 8 órán keresztül, mert különben már valami hatalmas baj van velem meg a kapcsolattal és már elkezd másokat nézegetni meg kiverdesni össze-vissza.

Nem.

Ez még az első szex idején oké volt, mára rohadtul nem hat meg, inkább taszít és szívesebben választok egy kicsit aszexuális partnert, aki nagyobb eséllyel értékel azért, aki vagyok azon felül, hogy van puncim és ingyenes a "szolgáltatás". Azzal meg pláne nem maradok, aki mellett a farkán kívül nem szól más érv.

Sokal többet számít a jó társaság, a hűség és a stabilitás egy kapcsolatban. Nem akarok egy hülyegyereket, aki félrekúr meg minden tyúkra csorgatja a nyálát. Olyat sem akarok, akire nem lehet érzelmileg támaszkodni és akivel nem lehet jókat beszélgetni, tervezni. Ezek milliószor fontosabbak, mint az a pár másodperc, amíg tart az orgazmus. És egyébként is, ha rendben van a kapcsolat, akkor működik a szex is magától. A személyre vágyom és rá anélkül, hogy a férfi produkciós majom módjára előadná mr greyt.

2020. máj. 17. 00:41
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
A nők egy részének alig van orgazmusa szex közben. Ha a nőket a szex mozgatná, ahogy a férfiakat, a legtöbb nő a kezéhez vagy a vibrátorához menne feleségül.
2020. máj. 17. 00:47
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Oke. Hat no vagyok, es a szex az, ami nalam az elso legfontosabb dolog.

Mivel nincs mar igazi vallasi extatikus elmeny, mind meghalunk, stb, en dugas kozben kerulok kozel az elet ertelmehez, ez ad ertelmet annak, hogy barmi mast csinaljak.

Nekem a szex szentseg.

2020. máj. 17. 00:57
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Ez így ilyen formában egyáltalán nem igaz. Egyrészt ha mindent megkapsz egy kapcsolatban, rendben van az érzelmi rész, máködik a kommunikáció és maga a kapcsolat tökéletes akkor nem lesz szar a szex.

De ha mégis annyira nagyon szar akkor édeskevés, hogy amúgy meglennétek együtt. Hosszútávon senki nem marad benne egy kapcsolatban ahol nagyon rossz a szex. A jó szex leginkább kommunikáció kérdése, ha a szex problémáit nem tudjátok megoldani akkor más problémákat sem.

2020. máj. 17. 00:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha amire tényleg vágyom / szükségem van, nem kapom meg a kapcsolatban, csak a jó szex nem fog benne tartani... ugyanannyira vagy "lelki", mint "szexuális+ típusú ember. Ha csak apróbb dolgok hibádzanak, na bumm, senki sem lehet tökéletes (pl. nyilván előnyös, ha vkinek van kocsija, de effekítve szükségem nincs rá... ).
2020. máj. 17. 01:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos én nem vagyok szex orientált. Eleve csak akkor kívánom ha nincs baj a kapcsolatban. Ha megbántanak vagy haragszom valamiért egyáltalán nem vágyom a szexre. Ha minden működik akkor viszont nagyon szeretem. Az orgazmushoz nálam ennek pont semmi köze. Egyszerűen lelkileg nem elégít ki ha 0 érzelem van a dologban.

Innentől kezdve pedig bármilyen lepedő akrobata a pasi ha amúgy nem felel meg repülni fog.

De a gyatra szex is szakításhoz vezet idővel.

Ahogy valaki írta a (jó) szex a (jó) kapcsolat pozitív velejárója. Ha jó a kapcsolat jó a szex is. De egyik a másik nélkül semmit nem ér.

2020. máj. 17. 02:01
 9/19 anonim ***** válasza:
26%
Ha ez valóban így van kérdező akkor ez szomorú.
2020. máj. 17. 02:24
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

A jo szex csak egy sokadik szempont es valojaban ha minden mas mukodik, akkor szinte lenyegtelen, mennyire jo, ha minden szar, akkor meg lenyegtelen, hogy a szex fantasztikus. Nyilvan ha borzasztoan rossz, az nem jo, de ha alapvetoen vonzodik a masikhoz az ember es nincsen semmi psziches problemaja, ami miatt irtozik a szextol, akkor nem lesz szar a szex a masikkal akkor sem, ha egyebkent nem el at a no hatalmas orgazmusokat. Ilyenkor maximum az lehet a baj, ha a ferfinek alap lenne minden nap, es nem birna ki nelkule, a nonek meg nem, de szerencsere ertelmes felnott emberek elfogadjak, ha a masiknak nincs kedve minden egyes nap szexelni.

Szoval ja, a fantasztikus szex nem fog semmilyen egyeb jellemhibat kivaltani.

2020. máj. 17. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!