Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek tényleg csak akkor számít a jó szex, ha azon kívül minden mást megkap az aktuális kapcsolatában?
Az egész abból indult ki, hogy a legutóbbi exemmel is viharosan alakult a kapcsolatom, egész napokat végigszexeltünk, terveztük a közös jövőt (amit egyébként pont ő vetett fel) és mégis visszament az exéhez.
Tegnap együtt edzettem egy haverommal, akinek adok a szavára, mert több száz nője volt már és nincs elszállva magától meg nem is celeb, egyszerűen ért a nők nyelvén. Ő mondta, hogy ne ostorozzam magam (egyébként simán a szemembe mondaná, hogy kretén vagyok és ássam el magam), mert ő is egyre inkább azt veszi észre, hogy manapság a nőknek egyre kevésbé számít a szex minősége. És hogy inkább azok értékelik, akik benne rekedtek ellaposodott házasságban, ahol azon kívül minden jól működik, olyankor felülértékelik azt, hogy a szex hiányzik vagy nem az igazi.
De minden más esetben annyira nincs jelentősége az egésznek, hogy többet számít az, hogy a másik fél is dohányzik és bent is lehet szívni a cigit szex után a lakásban, nem kell kimennie az erkélyre, vagy kocsival viszi őt ide-oda, nem kell BKV-zni, vagy 5 perc sétára van az egyetemtől a lakás, ahol a másik srác lakik.
Tényleg ezek a szempontok manapság többet számítanak egy nőnél, mint az, hogy valakivel jó a szex?
Már hogyne számítana. De sok nő ezt úgy oldja meg, hogy keres egy stabil biztos alapokra épülő kapcsolatot,a szex részét meg elintézi mellékutakon sextárskereső oldalak, Tinder, stb. Az ilyen oldalakon regisztrált npk kb fele párkapcsolatban, vagy háazsságban él. Sok nő sajnos ezt úgy fogja fel, hogy ha már talált egy balekot akit érzelmileg, anyagilag lestrapálhat, az mellett neki joga van félrekfélni. Ilyenkor ezt nagyon lazán tudják kezelni a nők.
Én akikkel voltam alkalmi kapcsolatban ők mind házasságban éltek és gyerekük is volt. De az apuka persze erről mitsem sejt, hogy anyuka titokban más kukijával játszadozik..
Több száz nője volt? Ja, persze. Magyarul több száz nőből eggyel nem tudott kapcsolatot kialakítani, és nem csak a nőkről, de a férfiakról se tud semmit. Ha párkapcsolati problémád van, akkor inkább olyat kérdezz, akinek jó a párkapcsolata, tehát nyilvànvalóan jól csinàlja, de legalább van róla fogalma.
Saját magadon gondolkodj, hogy NEKED miért jó, ha olyan a kapcsolatod, mint egy közelharc. Vagy "viharos", vagy gyűritek egymást. Te komolyan ebbe akarsz gyereket vállalni? Vagy ilyen jövőt akarsz, hogy egy szót sem tudtok békésen váltani, de TE élvezed a szexet, a nő meg majd feldolgozza?
Tudod, ha állandósul a veszekedés, akkor a szex se lesz jó. Lehet, hogy a nőd leadja a derekát, hogy ne legyen ok az újabb vitára, de nem jelenti azt, hogy ez neki jó is. Akkor se, ha te élvezed, ő meg úgy tesz, mintha élvezné.
Se a szex, se a többi nem működik. Nanà, hogy szakítani fog, minden normális ember kilép egy kapcsolatból, ami "viharos".
Én meg olyan nőt ismerek, akinek irdatlanul sok férfival volt dolga (számot nem tippelnék). Hát nem egy párkapcsolati guru :D. Előbb kérnék tanácsot egy apácától.
Akinek abnormálisan sok partnere volt, az maximum ahhoz ért, hogyan hozzon tető alá egy dugást, de a többiről szinte biztos, hogy nem sok fogalma van. Nem tudom, te miért gondolod, hogy igen.
A jó szex nagyon kevés. Ha elég lenne, nem létezne a szexkapcsolat fogalma.
A párkapcsolat 80-90% lélek és agy. Érzelmi kötődés, hasonló gondolkodás, értékrend, világnézet, kommunikáció.
Sokkal fontosabb, hogy a párunkkal jól megértsük egymást, ne legyen kiábrándító vagy elviselhetetlen, lehetőleg kicsit se.
Nem arról van szó, hogy csak közel legyen a lakása, meg ilyen marhaságok. (Haverod megsértődött azokra, akiknek nem kellett a farka.)
Hanem arról, hogy ha pl. a másik előadja nekem, hogy az ő elmélete szerint a jó szex a jó kapcsolat egyetlen és kizárólagos feltétele, és el sem tudja képzelni, hogy azon kívül mivel lehetne baj, akkor vele nem akarok kapcsolatot, akármilyen jó is vele a szex, mert egyszerűen két külön világban élünk, és sajnos szerintem az ő világa tök hülye. Sőt, amilyen vagyok, inkább szexelni sem akarnék vele ezek után, mert akit hülyének tartok, azzal nem jön meg a kedvem.
Ha minden más jól működik egy kapcsolatban, boldoggá tesszük egymást, egyetértés van, jó a hangulat, akkor nem lesz gond a szexben sem. A kiegyensúlyozott párkapcsolat pedig nem jelent egyet a lapos szexszel, miért jelentene? De egyébként is jobban élvezném a szexet egy jó kapcsolatban háromnaponként, misszionáriusban a takaró alatt, mint egy rossz kapcsolatban mindig, mindenhol és minden pózban kefélve mint a nyulak. Mert akit szeretek és boldog vagyok vele, arra vágyom, kívánom őt, aki meg egy hülye f*** és nem vagyok vele boldog, azt nem kívánom.
Lehet, hogy te egy emberrel SZEXELSZ, én inkább egy EMBERREL szexelek. Máshol van a hangsúly.
Az exed boldogabb volt a másik férfival, jobban összeillettek (még akkor is, ha valószínűleg ő sem lesz neki az igazi), jobban megértették egymást, mint veled, azért ment vissza.
Szempont a jó szex, igen, de nem a kapcsolat alapja.
De amúgy ha tényleg addig terjed az érzelmi intelligenciád, hogy elhagyott a nőd, pedig te megkefélted rendesen, és szerinted ez elég, akkor a baj veled van. Meg a haveroddal is, hogy egyáltalán felmerült ez köztetek témának, hogy juj, tényleg, egy párkapcsolatba a szexen kívül még 100 dolgot bele kell fektetni a feleknek... :D
Nézd, a nők szexualitása egy sokkal bonyolultabb dolog mint a miénk férfiaké. A mai nők már egész fiatalon, 13-14 éves korukban elkezdenek nemi életet élni és ez a koruk előrehaladtával egyre intenzívebben teszik. Így elképzelheted, hogy egy 20-25 éves nőnek már nem nagyon tudsz újat mutatni, vagy olyat amit nem próbált volna ki többször is.
Ezáltal a szexuális ingerküszöbük is jelentősen kijjebb van tolva mint nekünk férfiaknak. Ezért sok nő van aki már semmi izgalmasat nem lát egy "átlagos" férfi-nő szexben. Nekik orgazmusuk sincs általában vagy csak nagyon ritkán.
Őket gyakran már csak az egészen extrémnek mondható helyzetek lásd: többes szex, kint a szabadban szex, exhibicionizmus, más rasszal való szex, stb dogok izgatják fel, mert már annyira unják és annyira kiélték magukat a hagyományos dolgokban, hogy az egyszerűen már nem ad izgalmat nekik. Olvastam erről egy német szexológus doki könyvét és szerintem kiválóan látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!