Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nőnek számít a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek számít a pénz?

Figyelt kérdés
jún. 9. 22:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem, a pénz már nem játszik, ugyanis a legtöbb nő már nem függ az anyagiaktól, mivel már ugyanannyi, sőt némely munkakörben már többet is keresnek mint a férfiak, és fontos számukra az, hogy ne legyenek kiszolgáltatva egy férfinak. Tehát a nőknek már nem számít a pénz, ami számít nekik az a külső, hogy fiatal, izmos, magas és jóképű legyél.
jún. 9. 22:24
 2/20 anonim ***** válasza:
41%

Engem nem érdekel.

Nyilván legyen munkája, ne otthon tespedjen, de keres amennyit keres, ez van.

(Pont a jelenlegi partneremmel történt a következő szituáció múltkor:

Meséli, hogy egyik projektmunkájáért ennyit meg ennyit kapott.

Mondom neki, hogy örülök neki, de ne beszéljünk a pénzről, mert engem nem érdekel.

Aztán kapott a munkahelyén bónuszt, és azt is elújságolta, hogy most mennyit fog keresni legalább minden hónapban.

Gratuláltam neki a juttatáshoz, de elismételtem, hogy hidegen hagy a fizetése, keressen akár 100 ezret, akár 1 milliót :))

jún. 9. 22:32
 3/20 anonim ***** válasza:
34%

Nekem az számít, hogy a partner ne legyen naplopó.

Most nekem sincs sok, mert a válásból hatalmas tartozással jöttem ki, anyámnál lakunk a fiammal. Mégis azonnal részmunkaidős állást kerestem, hogy kiegészítsem a fizetésem.

jún. 9. 22:33
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Minden embernek számít a pénz. Ezért dolgozunk.
jún. 9. 22:39
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Remélhetőleg... Kinek jó az ha a nők mélyszegénységbe szülnek, csak azért mert juj de nagy a lámúr a csóró pasijukkal?
jún. 9. 22:44
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Aki lepontozott, az Gazdálkodj okosanos pénzzel vásárol az Aldiban?
jún. 9. 22:57
 7/20 anonim ***** válasza:
35%

Ez így nem igaz hogy számít a pénz.

Kell lennie egy bizonyos összegnek hogy könnyebben menjen a bevásárlás ne keljen gondolkodni számlák vagy kaja stb.

De a nyugalom és az egészség szerintem fontosabb.

Az megint más kérdés hogy kinek milyen a gerince/gyomra.

jún. 9. 23:00
 8/20 anonim ***** válasza:
47%

Szeretetből nem lesz tele a hűtő meg a bevásárlókocsi.

Nem tudsz belőle szép helyekre elutazni.Ezért is keresünk min olyan pasit mindig aki legalább annyit feltud mutatni az életben hogy saját lakása vagy háza van meg egy jobb kocsija.Mert így látszódik hogy tud tenni magáért és van kisugárzása is hozzá.

jún. 9. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
32%

Mert a saját lakásból el tudsz utazni valahova? Vagy attól, hogy van lakása/kocsija valakinek tele lesz a hűtő?

Sose értettem, hogy az miért számít, hogy NEKEM mennyi pénzem van, az úgysem a nő pénze, soha nem is fog tudni róla, hogy mennyi van.

Vagy kedves nők már egyből úgy mentek randira, hogy bankszámla kivonatot kell küldeni? Évi több 100 milliós bevételből is lehet szerényen élni, és minimálbérből is vannak akik (nyilván hitellel) "luxus"-nak látszó dolgokra költenek. Mégis miből döntitek el kinek mennyi pénze van? És miért is számít? Lehet valaki keveset keres, de van mögötte egy gazdag család, lehet valaki relatíve sokat keres, de olyan mértékű adósságban úszik, hogy így is nyomorog. A legtöbben meg nyilván félúton vannak valahol. Vagy azt gondoljátok, hogy a nyugatról behozott, lepukkant BMW a gazdagság mércéje? Attól lesz egy pasi jó, ha ilyen státusz szimbólumokkal felvág, közben meg hónap közepétől eszi a vajas kenyeret?

jún. 10. 06:07
 10/20 anonim ***** válasza:
18%
Nem érdekel a konkrét fizetése, de ismerkedés alatt kiderül úgyis, egy szinten vagyunk-e. Nyilván ha azt látom, hogy kibújik a programok alól inkább, amiket javaslok, ha mondom, hogy nyáron majd x helyre mehetnénk nyaralni (ami nekem belefér), benézek a konyhájába és a legolcsóbb szar kajákkal van tele (nem arra célzok, hogy nem látok a hűtőben rib eye steaket és lazacot, hanem rossz minőségű, egészségtelen vackok amik olcsók), stb, akkor elgondolkodom, hogy hosszútávon lennének problémák.
jún. 10. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!