Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem tudok semmit soha hogy a pasival mit kezdjek?
Ismerkedem és szinte mindegyikről meg kéne itt mindent kérdeznem, mert valahogy semmit nem tudok.
Pl egyik pasi:
Megbeszéltem vele hogy lazában gondolkodom csak vele, meg hébe hóba csak, de azért olyanokat ír pl hogy őt a kutyájával szeretnék ha elfogadnák, mert a mindene, ezen felul az exe kutyájával is megvan a kikapcs, de most ilyenkor megint képbe kéne tennem, hogy nekem aztán doszt mindegy kutyája vagy macskája van e, exe van e van nincs e, csajai vannak e vagy nincs, elfogadom e őt akármilyennek, vagy nem, ezek nálam nem is téma, hiszen nem fogok vele élni, nem tervezek semmit, megbeszéltuk hogy laza kapcsolat, kb semmi nem érdekel ami személyes élete.
De megoszt mindent. most akkor én ezeket hallgassam meg írjak rá? Mintha nem is lenne képben.
Vagy a másik pasi pl
Vele megbeszéltem hogy csak cset. De kiváncsi rám találkozni akar. Én meg nem.(mivel nem az vagyok akinek hisz, kamuztam mert végre értelmessel akartam beszélni nem a selejtekkel, igy bekamuztam pl tanulmányokat célokat ezt azt). Viszont a cset meg hívások jólesnek tőle és nem tudom hogyan tartsam ezt meg így.
Vagy a 3.pasi. utazgatos lenne köztunk a dolog. Asszem kocsija sincs. Akkor vele most erőltessem én ezt vagy ne. Azt sem tudom még kéne e ez a pasi vagy nem, de ritka normálisnak tűnik tehát meg kéne becsülnöm, képről szoszo tetszik, (ez mondjuk képlékeny), de nemigen köt le, nem tapad, rámbízza az egészet kell e vagy nem, csak úgy elvagyunk a cseten.
Nem tudok soha semmit.
De megbeszéltük hogy en nem gondolkodom komolyban vele. Akkor hogy jönnek most ide ezek, hogy a kutyájával szeretné ha elfogadnák? (Nekem ha van ha nincs kutyája kapcsolatra sehogy se lenne jó. Lazára meg tökmindegy.)
Vagy a 2.pasi egyre jobban belevisz a találkozásba. Nagyon jol csavarja a szavakat témákat hogy pl az nem kötelez semmire, meg csak úgy ha erre jár nem halok bele, mindenben igaza van. Ja és a laza vele is le van tisztázva. De a kamuk miatt mármeg nem akarom magam kiadni. Csak "kiábrándítanám" magambol es látnom kéne a csalódást. Ami nekem fájna jobban szerintem az biztos. Akkor ebből most mit lehet kihozni? Csak mert őt nehéz elengednem. Valahol "megszerettem" már, nem tudom erre a helyes kifejezést. (Csetem telon valamiféle kötődésem van.)
A3.at meg offoljam vagy ne ha azt se tudom még milyen pasi? Kéne e vagy nem. Meg semmit? Nem vagyok döntéshelyzetben sem.
Normális aranyos kedves udvarias kb átlag. Csak nem tudom akarok e olyat hogy majd várom vmi vasútállomáson és az a randi? Ez olyan tré.
Engedjem el igy hogy nem tudom kit engedek el?
Nekem nem adatott "agy"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!