Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vonzódhatok olyan lányhoz akit ki nem állhatok?
Egy kollegináról van szó, aki elsőre tök aranyos teremtésnek tűnik, viszont ha kicsit beszélget vele az ember, nagyon hamar feltűnik hogy iszonyatosan bunkó stílusú, olyan fájóan és visszataszítóan gáz
Hamar össze is vesztem vele, elég csúnyán, és a lejáratás jól bevált fegyverével csúnyán befenyítettem, akkor bocsánatot kért és azóta nem is akartam vele beszélni. Viszont ő köszön és csevegni próbál, és van benne valami ami vonzz.
Ez a vonzalom közrejátszott hogy szakítsak az addigi párommal, mert nem éreztem korrektnek így mással lenni. Viszont ahhoz a bunkóhoz sem közelednék józan ész mellett, tehát maradok egyedül.
De miért érezhetek egyáltalán vonzalmat egy visszataszító természetű csaj iránt?
Hogy lehet valaki aranyosan és retardáltan tapló?
"a lejáratás jól bevált fegyverével csúnyán befenyítettem,"
Te egy igazi antiférfi vagy.
4#
Van benne valami, de viszont ez nem a szexuális kisugárzásról szól. Nálam mint a férfiaknál általában a szexuális és szerelmi vonzalom eléggé szét van választva
Szóval nekem nem a teste tetszik elsősorban, hanem az a buta cuki bája, ami mögött viszont iszonyat sötétség lapul. Nagyon sajnálom is ezt, hogy nincs meg az a természete amivel kijönnénk egymással
Hát a hiba bennem van, ez kétségtelen
Korábban sosem érdekeltek bunkó csajok. Csak ott a bunkóság undoksággal vagy lenézéssel párosult, itt ennek nyoma sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!