Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényéleg ennyire nehéz elhinni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényéleg ennyire nehéz elhinni, hogy békésen meg tudtuk oldani a különválást?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetbe kerültem, hogy a házasságom megromlott, és a feleségemmel úgy dönöttünk, hogy külön válunk.

El is költöztem, de papíron még egy pár vagyunk.

Mostanában el kezdtem ismerkedni, és azt vettem észre, hogy az emberek legtöbbje elítél, amikor elmondom, hogy házas vagyok még. És egyből elkönyvelnek házasságtőrőnek, és mocskos szemétládának.

2024. jún. 8. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nehéz. Hát intézzétek el a papírokat, aztán majd utána várd, hogy mindent elhiggyen neked egy ismeretlen. Tele van a net házas emberekkel, akik össze vissza hazudoznak. Nyilván biztonságosabbnak tűnik, ha elvált vagy és már megvolt a gyászidőszaka a kapcsolatnak, nem rögtön keresel mást.
2024. jún. 8. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem váltatok külön, mèg házasok vagytok. Egyébként nehéz elhinni az utálatos hàrpia mentalitású, pènzéhes, dirigālós, elhízott exfelesègek miatt.
2024. jún. 8. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
2 még jó hogy a pasik szexi hiba nélküli szentek
2024. jún. 8. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Még nem valtatok el, majd a vagyonmegosztás stb után legyél büszke a békességre, ha lesz.
2024. jún. 8. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy még nem oldottátok meg a különválást, hiszen házasok vagytok.
2024. jún. 8. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert rendegetg pasi ezt csinálja. Csak hazudik. Oké, te nem, de akkor is feleséged van. Komoly kapcsolatot senki nem fog vele kezdeni, amíg nem válsz el hivatalosan.
2024. jún. 8. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Tegnap már volt ez a kérdés

..

2024. jún. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!