Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fideszes vagy mihazánkos lánnyal ismerkednétek,
randiznátok előbb?
Figyelt kérdés
Ha tegyük fel, tisztán elméleti síkon, hogy
A) vagy csak ez a két opció lenne elérhető, vagy
B) valamelyik párt szimpatizánsai közt találnátok olyat aki amúgy mindenben tökéletes,
akkor melyik jöhetne szóba előbb? Fideszes lány, vagy mihazánkos lány?
Igen, 10-es, én is ezt tapasztalom. Velük csak úgy lehet békességben lenni, ha azt hazudod, hogy egyetértesz velük. Munkatársnak vagy idős, nem velem lakó rokonnak mondom is a békesség kedvéért, na de egy párkapcsolatban ne kelljen már hazudnom.
jún. 6. 09:11
12/22 anonim válasza:
Gyurcsányista DK-s lányok az eseteim
41F incel
jún. 6. 09:12
13/22 anonim válasza:
A napokban randiztam fideszessel. Agyilag, pszichésen totál szét van csúszva. Mindenki csak max "zacskónak" használja. Mi hazánkossal még nem volt dolgom.
Szerintem az ilyenek dögunalmasak. Az a kulturális szint, ahol ők leledzenek, számomra totál érdektelen.
jún. 6. 11:21
14/22 anonim válasza:
Mihazánkossal mert akkor tudnám, hogy ő is elhatárolódik a primitìv cigóktól.
jún. 6. 11:25
15/22 anonim válasza:
Nincs különbség a kettő között
A mihazánk nem más mint a fidesz becsicskult radikális szárnya
Mondom ezt ex-jobbikosként
Mostmár nem létezik önálló szélsőjobboldal szerintem, nem is támogatnék jobboldali pártot ezért
jún. 6. 11:36
16/22 anonim válasza:
13 Nem sokról maradt le ha valaki ilyen színvonallal nyilatkozik mint te 😎mégis milyen kultúráról beszélsz te gyógyegér? Van fideszes barátnőm boldog családdal, plusz rokonaim is ahol az egész család az. Leleddzél szépen a saját szinteden de ne rontsad egyik oldal színvonalát se magaddal, alakíts külön majomrezervátumot magadnak.
jún. 6. 11:42
17/22 anonim válasza:
#16 Persze hogy boldogok, mert azon a szellemi szinten leledzenek, mint vélhetően te is, akiket már önmagában csak a pofabetömésükre felhasznált pénzek is simán boldogítanak.
jún. 6. 11:59
18/22 anonim válasza:
Fideszessel soha. Azon kívül bármelyik lány szóba jöhet
jún. 6. 23:07
19/22 anonim válasza:
A pasik bárkivel randiznának,csak lyuk legyen a lába közt
jún. 13. 18:16
20/22 anonim válasza:
Csak fideszessel vagy mihazánkosal randiznék. Ne legyen fanatikus, de az értékrendem csak az övékkel tudna kompatibilis lenni. Liberális értékrendű embernek összeegyeztethetetlen a világlátása az enyémmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!