Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fideszes vagy mihazánkos lánnyal ismerkednétek, randiznátok előbb?
Ha tegyük fel, tisztán elméleti síkon, hogy
A) vagy csak ez a két opció lenne elérhető, vagy
B) valamelyik párt szimpatizánsai közt találnátok olyat aki amúgy mindenben tökéletes,
akkor melyik jöhetne szóba előbb? Fideszes lány, vagy mihazánkos lány?
Egy olyan Fideszest, aki amúgy apolitikus, csak azért szavaz a Fideszre, mert körülötte sokan ezt teszik. Ez még beleférne, talán még most is.
Ha a véresszájú hűséges szavazókról beszélünk, akkor leginkább egyiket sem. :D Megleszek én a macskáimmal.
Egyik rosszabb, mint a másik… esélytelen lenne bármelyik.
Jobbos, pláne szélsőjobbos nővel szóba sem állnék. És mindenkinek jobb így. Gyakorlatilag semmiben sem egyezne a világnézetünk, véleményünk és felesleges vitákat generálna jobbra és balra.
"csak azért szavaz a Fideszre, mert körülötte sokan ezt teszik"
Ennél még egy fanatikus is többet ér. :D
Én több jobb oldali csajt ismertem, ismerek, ami náluk sem azt jelenti, hogy a mosogató mellett tervezi leélni az életét, gyerekeket nevelve.
Viszont a melegektől, leszbikusoktól, romáktól, menekültektől hülyét kapnak, és eléggé tolják a Magyar hagyományt, vallást.
Elég ritka az ilyen, bolsevik nőből van sajnos jóval több.
Azokkal ki lehet kergetni engem a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!