Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket, ha a nő magasabb úgy 10-15 centivel?
Figyelt kérdés
Nem lehet a vállához bújni, kissé le kell hajolni egy csókhoz.
De mégis annyira tetszik, a szeme, a stilusa.
Vélemények?
jún. 4. 12:44
1/20 anonim válasza:
Nőként írom, hogy nagyon zavar. Abszolút hiányzik a vonzalom, ha a férfi alacsonyabb, mint én.
2/20 anonim válasza:
Igen, 10-15 centi már zavarna.
Velem egymagas a párom és volt pár pár centivel alacsonyabb barátom is, de azért 10-15 centi nekem túl látványos és sok.
34/L
3/20 A kérdező kommentje:
173 cm vagyok, szóval nem vagyok óriási.
Az exemmel kb egyformák voltunk, szerencsére nem szeretem a magassarkút 😬
jún. 4. 13:04
4/20 anonim válasza:
Nőket zavarhatja a férfi termete, de férfit nem érdekelhet a nő mellmérete, mert akkor egy szemét disznó, aki csak a külsőre megy!
7/20 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha kedves és értelmes.
8/20 anonim válasza:
A nők kb. 90%-a viszont lenézi és megveti az alacsony férfiakat.
A szememben ezek végtelenül felszínesek és ostobák.
9/20 anonim válasza:
Furcsa a kérdés megfogalmazása. Mintha az alacsony pasi dönthetne hogy zavarja-e ha magasabb a nő. Inkább fordítva, azaz hogy minket zavar-e ha a pasi 10-15 centivel alacsonyabb. Általánosságban kijelenthető hogy ez zavaró, sőt kizáró ok. Pl nálam is az (175 vagyok), de szerintem ez még 185-175-nél is kínos. De én én vagyok, másnál lehet belefér hogy egy 160-165 centis gyereket terelget, vagy 185 centisként 170 centist, nem az én dolgom 🤷
10/20 anonim válasza:
#8 ostoba az akinek magas létére nem kell gyerekméretű pasi? Gondolkozz már mielőtt leírsz ilyen hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!