Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az offnak számít nálatok ha szeretek bizonyos dolgokat gyütögetni?
Főkent köveket szoktam szedni, a szebbeket azt zsebre rakom. Akár az utcáról is összeszedem őket.
Illetve ha egy jó állapotú, nagyobb darab téglát meglátok, akkor ha van rá lehetőségem, azt is kollektálom.
Szoktam még köveken kívül más dolgokat is, de főként a kövek a szenvedélyem
Ez mennyire furcsa?
A gyűjtemények jók, de most komolyan, kövek? Helyigényes, koszos (vagy van kavicstisztító-készleted, mint Mr.Monknak?), nincs "vége".
Bár hallottam idiótább gyűjteményt, ilyen volt a "kártyapakli, de csak az utcán talált kártyákból" gyűjtemény, amit valami 54 évig szedett össze a lelkes francia(?) ember. Volt, hogy évekig egyet se talált, ami hiányzott, máskor meg 3-at is rögtön. Ez a legnagyobb f...ág gyűjtemény ever.
A csak így rendszertelenül össze-vissza mindent az elég gyerekes. Ha ez valami rendezett dolog lenne, pl csak címeres téglák, vagy valamire hasonlitó kövek, esetleg ásványok vagy fosszíliák, az úgy nem baj, még érdekes is.
Én is gyűjtök meglehetősen szokatlan dolgokat is, de azok rendszerezve vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!