Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valaki mindent ketchuppal eszik, ez hibapont számotokra?

Figyelt kérdés

Ha valaki a pizzát, rizsát, carbonarat, szendvicset, tejszínes ételeket, stbb.. mind ketchuppal eszi.

Pl.: Étteremben ketchupot kér az étele mellé.

jún. 3. 18:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Abba nem kell külön, mivel az szaftos és kb. vizes ketchup a szaftja hússal
jún. 3. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

A Boci és Pipibe volt egy ilyen rész, amikor az a homokos ördög éppen büfésnéninek képzelte magát és kecsapfagyit meg ilyeneket árult a gyerekeknek...

Elég undorító ötlet.

jún. 3. 19:06
 13/20 anonim ***** válasza:
nem tartom különösebben érdekesnek... észre se venném szerintem.
jún. 3. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem baromi igénytelen, főleg a tejben főzött virsli kenyérrel. Oké, néha napján belefér, de ha ez valakinek egy komplett étkezés és teljesen normális, akkor nagyon nem illünk össze.
jún. 3. 20:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Ezek nem zavaróak. Csináld nyugidtan.
jún. 3. 20:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Én meg mindent majonézzel eszek és mindenbe tejfölt rakok. Na és? Akinek nem tetszik, annak ott az ajtó, nehogy már szégyellnem kelljen bármit is, főleg, hogy ezek nem betegey dolgok.
jún. 3. 20:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Én meg mindenre petrezselymet szórok,kenyérre is.

Ne a másik döntse el,hogyan étkezem.

jún. 3. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vagyok, mint a 16-os :D

Néha többféle szószt is kombinálok, egy barátnőm sokat nevetett ezen, hogy "te annyi cuccot raksz mindenre, hogy a szósz alatt csak sír a kajád" :D

jún. 4. 08:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Én mustárt tudok enni nagykanállal, és teljesen megértem, hogy ezt furcsállja/bizarrnak tartja mindenki, de amíg nem bánt érte, addig nincs baj, ilyen az ízlésem, szeretem a mustárt.
jún. 4. 08:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Amíg nem akarja rámtukmálni addig hidegen hagy.
jún. 4. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!