Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki mindent ketchuppal eszik, ez hibapont számotokra?
Figyelt kérdés
Ha valaki a pizzát, rizsát, carbonarat, szendvicset, tejszínes ételeket, stbb.. mind ketchuppal eszi.
Pl.: Étteremben ketchupot kér az étele mellé.
jún. 3. 18:31
11/20 A kérdező kommentje:
Abba nem kell külön, mivel az szaftos és kb. vizes ketchup a szaftja hússal
jún. 3. 19:00
12/20 anonim válasza:
A Boci és Pipibe volt egy ilyen rész, amikor az a homokos ördög éppen büfésnéninek képzelte magát és kecsapfagyit meg ilyeneket árult a gyerekeknek...
Elég undorító ötlet.
13/20 anonim válasza:
nem tartom különösebben érdekesnek... észre se venném szerintem.
14/20 anonim válasza:
Szerintem baromi igénytelen, főleg a tejben főzött virsli kenyérrel. Oké, néha napján belefér, de ha ez valakinek egy komplett étkezés és teljesen normális, akkor nagyon nem illünk össze.
15/20 anonim válasza:
Ezek nem zavaróak. Csináld nyugidtan.
16/20 anonim válasza:
Én meg mindent majonézzel eszek és mindenbe tejfölt rakok. Na és? Akinek nem tetszik, annak ott az ajtó, nehogy már szégyellnem kelljen bármit is, főleg, hogy ezek nem betegey dolgok.
17/20 anonim válasza:
Én meg mindenre petrezselymet szórok,kenyérre is.
Ne a másik döntse el,hogyan étkezem.
18/20 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok, mint a 16-os :D
Néha többféle szószt is kombinálok, egy barátnőm sokat nevetett ezen, hogy "te annyi cuccot raksz mindenre, hogy a szósz alatt csak sír a kajád" :D
19/20 anonim válasza:
Én mustárt tudok enni nagykanállal, és teljesen megértem, hogy ezt furcsállja/bizarrnak tartja mindenki, de amíg nem bánt érte, addig nincs baj, ilyen az ízlésem, szeretem a mustárt.
20/20 anonim válasza:
Amíg nem akarja rámtukmálni addig hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!