Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az éretlen?
Azért elég korán szólt szerintem. Jó, kiírhatta volna az adatlapjára is, de lehet, hogy azért nem írta ki, mert nyitott lenne csak dugópartnerre is, amíg nem talál hozzá való fickót. Annak meg mi köze van hozzá, hogy van-e gyerek vagy nincs. Vagy egyszerűen csak kíváncsi rá, hányan írnak neki úgy, hogy nem tudnak a gyerekéről, tehát mennyire lenne kelendő amúgy, és ebből hányan fogják elutasítani miután kiderül a gyerek megléte. Amolyan felmérés, statisztika. Nincs ezzel gond.
Nem tudom, hogy sor került-e az első randira vagy sem, de akkor sincs gond, ha csak az első randin mondta ezt el, nem pedig még a randi előtt. Kivéve, ha te kiírtad az adatlapodra, hogy gyerekesek ne írjanak (vissza).
Röviden bolhából csinálsz elefántot.
Hiszen nem hetekig nem szólt róla, hanem csak egy hétig, vagyis nem rabolta az idődet.
A fejmosást nem tudom, hogy miért kaptad, ha amiatt, hogy neked nem kell gyerekes nő, akkor ez nem volt jogos, hiszen jogod van eldönteni milyen nőt akarsz. De ha amiatt kaptad válaszul, mert te is leteremtetted, hogy ez így nem fair play, miért csak most szól, akkor ne csodálkozz. Semmi gond azzal, hogy csak később szólt, mert ez a később csak egy hét volt. Korrektül viselkedett, nem érdemelte meg a beszólást, meg hogy nem fair-nek
minősítetted őt, holott az volt.
Ha neked az a bajod, hogy ő miért nem szólt a gyerekről, másnak meg lehet az a baja veled, hogy te miért nem mondtad egy hétig, hogy gyerekkel kizárt a dolog.
Mindegy most már, legjobb, ha feltünteted, hogy gyerekessel nem kezdesz és kész, probléma megoldva.
Nem Bàstya, rendben volt így a dolog.
Te mikor szóltàl, h gyerekes nők off?
Màsfelől: nézd meg jobban a képeket. Ez a típusú catfishing mindig tartalmaz mellékes infókat.
Pl fotók a falon,jàtszós szőnyeg a képeken, babacsinàlós körmök 🤫😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!